Πρόσκληση Δημοτικού Συμβουλίου

Σας προσκαλούμε την Εικοστή Ενάτη ( 29η ) Ιουνίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00 να προσέλθετε στην Κάτω Αχαΐα, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου που βρίσκεται στο Ισόγειο του Πολιτιστικού Κέντρου «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» του Δήμου μας, προκειμένου να γίνει η Δημόσια Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Αχαΐας, για να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

 

 Βασίλης Αρ. Γκοτσόπουλος

 

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ ΣΤΙΣ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 12.414/25.06.2015 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 1. Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την έγκριση του απολογισμού της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Οικονομικού Έτους 2014.

Εισηγητής: Μπαχράς Ξενοφών, πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής.

 1. Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την έγκριση του απολογισμού της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Οικονομικού Έτους 2014.

Εισηγητής: Δημόπουλος Σπυρίδων, πρόεδρος Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής.

 1. Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την έγκριση ή μη τοποθέτησης πινακίδων εισόδου – εξόδου οχημάτων και απαγόρευσης στάσης – στάθμευσης έμπροσθεν γραφείου τελετών Ανδρέου Κιάφα επί της οδού 25ης Μαρτίου Κ. Αχαΐα.

 

Εισηγητής: Σκάγιας Χρήστος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

 1. Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την έγκριση χορήγησης άδειας ψυχαγωγικών τεχνικών παιγνίων

Εισηγητής : Σκάγιας Χρήστος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

 1. Συζήτηση και Λήψη Απόφασης για ορισμό εκπροσώπου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας στην επιτροπή παρακολούθησης της τριμερούς προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, του Αναγκαστικού Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων 2ης Διαχειριστικής Ενότητας Ν. Αχαΐας και της Δ.Ε.Υ.Α. Δυμαίων για την διαχείριση ενός βυτιοφόρου.

 

Εισηγητής: Τραχάνης Σπυρίδων, Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.Δ. και Φ.Ο.Σ.Δ.Α.

 1. Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την έγκριση διενέργειας προμήθειας «Γραφικής ύλης, βιβλίων, εντύπων κλπ.» .

 

Εισηγητής: Μυλωνάς Παναγιώτης, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

 1. Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την έγκριση ή μη δημιουργίας θέσεων υπαίθριου – στάσιμου εμπορίου (μικροπωλητές καλαμποκιού, λουκουμάδων, κ.λ.π.).

 

Εισηγητής: Μυλωνάς Παναγιώτης , Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

 1. Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την έγκριση ή μη παραχώρησης ή μη χώρων στάθμευσης θέσεων υπηρεσιακών οχημάτων της ΔΕΔΔΗΕ, στην οδό Παλαιών Πατρών Γερμανού.

 

Εισηγητής: Μυλωνάς Παναγιώτης, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

 1. Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την έγκριση ή μη παραχώρησης στον Εκπολιτιστικό & Εξωραϊστικό Σύλλογο Τσακώνικων «Ο Άγιος Τρύφωνας» και στο Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Τρύφωνα Τσακώνικων το κτήριο του  Δημοτικού Σχολείου  Τσακώνικων για τις λειτουργικές ανάγκες των παραπάνω συλλόγων.

 

Εισηγητής: Μυλωνάς Παναγιώτης, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

 1. Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την έγκριση ή μη παραχώρησης στον Εκπολιτιστικό Σύλλογο  Νιφοραιΐκων του Δημοτικού χώρου στην παραλία Νιφοραιΐκων θέση «Λακκακόγκα» την 10η Ιουλίου 2015 για την διεξαγωγή του 3ου  Φεστιβάλ Παραδοσιακών και Λαϊκών Χορών που διοργανώνει κάθε χρόνο  ο ανωτέρω σύλλογος.

 

Εισηγητής: Μυλωνάς Παναγιώτης, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

 1. Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος Οικονομικού Έτους 2015.

 

Εισηγητής: Ραυτακόπουλος Αθανάσιος , Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

 1. Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την Αναμόρφωση Προϋπολογισμού Οικονομικού Έτους 2015.

Εισηγητής: Μυλωνάς Παναγιώτης , Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

 1. Συζήτηση σχετικά με την διαχείριση των κοινοχρήστων χώρων του Δήμου έπειτα από αίτημα των παρατάξεων Αυτοδιοικητική Κίνηση Δυτικής Αχαΐας, Ενωτική Πρωτοβουλία Δυμαίων – Νέοι Ορίζοντες και Λαϊκή Συσπείρωση.

 

Εισηγητής: Κουνάβης Παναγιώτης, Επικεφαλής Αυτοδιοικητικής Κίνησης Δυτικής Αχαΐας.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ 4 Μόλις αντιληφθείτε μια πυρκαγιά Τηλεφωνήστε ΑΜΕΣΩΣ στην Πυροσβεστική Υπηρεσία (τηλ.199) και δώστε σαφείς πληροφορίες για: την τοποθεσία

Αναζήτηση

Search

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων