Ξεκίνημα της ανάπλασης με εργασίες υπογειοποίησης του δικτύου

Ξεκίνησαν σήμερα (Δευτέρα 12/6) οι εργασίες για τη β΄ φάση της αστικής ανάπλασης στην Κάτω Αχαΐα. Το πρώτο μέτωπο των σχετικών εργασιών αναπτύχθηκε επί της οδού Παλαιών Πατρών Γερμανού στο ύψος του Ιερού Ναού του Αγίου Ιωάννη.

Η έναρξη των εργασιών αφορά την υπογειοποίηση του δικτύου διανομής ηλεκτρικού ρεύματος, που αποτελεί την πρώτη φάση της παρέμβασης για να ξεκινήσουν αμέσως μετά οι εργασίες της ανάπλασης.

«Ξεκίνησε σήμερα μια δύσκολη παρέμβαση μέσα στον αστικό ιστό της πόλης. Είναι μια παρέμβαση σχεδιασμένη έτσι ώστε να δώσει μια νέα πνοή στις εισόδους και τις εξόδους της πόλης» ανάφερε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς και συνέχισε: «Είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο μας που είναι η αναβάθμιση της Κάτω Αχαΐα σε μια σύγχρονη πόλη που εξελίσσεται, προοδεύει και ομορφαίνει».

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ Τ.Κ. ΛΑΚKΟΠΕΤΡΑ

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΏΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΛΟΓΩ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΒΛΑΒΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΑΚΚΟΠΕΤΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑΔ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΤΡΙΩΝ ΩΡΩΝ

Αναζήτηση

Search

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων