Την καταλληλότητα και την επάρκεια του καθενός που ασχολείται με τα κοινά την κρίνει η Τοπική Κοινωνία με την θέση που τον κατατάσσει – Δελτίο Τύπου/Απάντηση του προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.Δ. , κ. Χρήστου Σκάγια

                                      

Δ Ε Λ Τ Ι Ο      Τ Υ Π Ο Y  

 Την καταλληλότητα και την επάρκεια του καθενός που ασχολείται με τα κοινά την κρίνει η Τοπική Κοινωνία με την θέση που τον κατατάσσει.   

Καταρχάς θα ήταν ασέβεια προς τους πολίτες της Δυτικής Αχαΐας  να αντιμετωπίζουμε τεράστια προβλήματα υδροδότησης και η Δ.Ε.Υ.Α. Δυμαίων να εκδίδει  ανακοινώσεις «πολιτικού» περιεχομένου & να επιρρίπτει ευθύνες δεξιά & αριστερά.  Ουδεμία ανακοίνωση εξεδόθη παρά μόνο διάφορα δημοσιεύματα τα οποία έχουν υποστεί  κοπτο-ραπτική  και  τεχνηέντως  οι  γνωστοί άγνωστοι τα ερμηνεύουν κατά το δοκούν και τα  διακινούν.

Η  Δ.Ε.Υ.Α  Δυμαίων βρίσκεται σε τραγική κατάσταση όπως βρίσκεται άλλωστε και η χώρα μας και κατ’ επέκταση ο κάθε συμπολίτης μας. Όμως μετά την διαπίστωση ακολουθεί βραχυπρόθεσμος, μεσοπρόθεσμος και μακροπρόθεσμος σχεδιασμός τόσο για την επιβίωση όσο και για την αναπτυξιακή προοπτική που πρέπει να δοθεί στην Δημοτική Επιχείρηση.

Αυτή είναι η μέθοδος που θα πρέπει να ακολουθήσουμε επανακαθορίζοντας και διορθώνοντας αστοχίες που συνεχώς ανακαλύπτουμε καθώς τα πράγματα δεν είναι στατικά αλλά έχουν δυναμική.

Εμείς τολμήσαμε και ιδρύσαμε την Δ.Ε.Υ.Α Δυμαίων με τα πλεονεκτήματα  και τα μειονεκτήματα της όταν αυτοί που λαϊκίζουν σήμερα  ζήτησαν και βρήκαν πολιτικό άσυλο στα πέριξ αφότου είχαν ναρκοθετήσει την πορεία μας με τα χρέη που μας κληροδότησαν.

Τόσο οι πρώην Πρόεδροι κ.κ. Γκοτσόπουλος & Τραχάνης  όσο και η «ψυχή» της Δ.Ε.Υ.Α Δυμαίων Κώστας Μαχαίρας πάλεψαν και εξακολουθούν να στηρίζουν την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης & Αποχέτευσης.

Ούτε παντογνώστες και ξερόλες είμαστε ούτε  έχουμε την ασπίδα του κρατικοδίαιτου να κάνουμε πολιτική και βαρύγδουπες δηλώσεις εκ του ασφαλούς. Είμαστε ελεύθεροι επαγγελματίες που μοχθούμε και συμμεριζόμαστε  την κοινωνία και προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας,  να σταθούμε όρθιοι  και με αξιοπρέπεια να υπηρετήσουμε το τόπο μας… Η Κρίση που βιώνουμε όλοι είναι πρωτόγνωρη και έχει πολύ δρόμο ακόμη…

Συνιστούμε Ψυχραιμία & Υπομονή στους κρατικοδίαιτους, «επαγγελματίες»  & λαϊκιστές  πολιτικούς και τους ζητούμε  έστω και τώρα να μην παραπληροφορούν τους συνδημότες μας καθώς  «πρωταθλητής» στις βλάβες είναι το δίκτυο στη θέση «Κολοσάρα» …στην Κάτω Αχαΐα…

Όλοι θα κριθούμε από τα έργα μας και όχι από τα λόγια και της δηλώσεις βιτρίνας.  Άλλωστε την καταλληλότητα και την επάρκεια του καθενός που ασχολείται με τα κοινά την κρίνει η Τοπική Κοινωνία με την θέση που τον κατατάσσει.

 

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων