Συνεδρίασε εκτάκτως το Συντονιστικό Πολιτικής Προστασίας λόγω της κακοκαιρίας

Συνεδρίασε σήμερα (Πέμπτη 2/11) εκτάκτως το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Δυτικής Αχαΐας. Κατά τη συνεδρίαση συζητήθηκαν οι αναγκαίες κινήσεις και τα περαιτέρω μέτρα που πρέπει να ληφθούν λόγω της κακοκαιρίας που φαίνεται ότι θα πλήξει την περιοχή μας τις επόμενες μέρες και πάρθηκαν τα ακόλουθα μέτρα αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων:

  1. Καθαρισμός φρεατίων στην Κάτω Αχαία.
  2. Διευθέτηση απορροής υδάτων στην Β΄ Φάση της αστικής ανάπλασης στην Κάτω Αχαία.
  3. Στα κρίσιμα σημεία (Βίδοβα, Λακκόπετρα, Αλυκές, Γομοστό, Σταθμό, Σελήνη Σαγαιίκων, Βλαχέρενα και αλλού) παρεμβάσεις με μηχανήματα και από το Σάββατο παρουσία επί τόπου μηχανημάτων και παρουσία αντλητικών στην Κάτω Αχαία.
  4. Στην Ασημακοπούλου να υπάρχει αντλία πυροσβεστικής για να βγάζει νερά στην Φλέμινγκ.
  5. Έγγραφο στην Περιφέρεια για επί τόπου παρουσία προσωπικού και μηχανημάτων της Περιφέρειας.

Στη συνεδρίαση πήραν μέρος ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Σταθόπουλος Ανδρέας, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Σταυρογιαννόπουλος Σπύρος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου κ. Παλαιολόγος Κωνσταντίνος, ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτροφωτισμού κ. Μάλλιαρης Γρηγόρης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΔ κ. Κουνάβης Παναγιώτης, ο Διοικητής της Π/Υ ΒΙ.ΠΕ Πατρών κ. Μπαλτάς Κωνσταντίνος και ο κ. Πέττας Ιωάννης, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας κ. Ψύχος Χρήστος, από την 116 Π.Μ. ο κ. Αναστασιάδης Γεώργιος, ο εθελοντής του ΣΕΔΙΠ κύριος Φωτόπουλος Νίκος, από την Πολιτική Προστασία του Δήμου ο κ. Μπρακατσέλος Παναγιώτης και ο αναπληρωτής προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσία του Δήμου κ. Κούτρας Αργύριος, η προϊσταμένη της Δ/νσης Καθαριότητας και Περιβάλλοντος κα Κότσιφα Αρετή, ο υπάλληλος του Δήμου κ. Μπεκίρης Αγησίλαος.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων