Συνάντηση του Δημάρχου με τους προέδρους των Κοινοτήτων

Συνάντηση με προέδρους των Κοινοτήτων είχε ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς με αφορμή την εκταμίευση της παγίας προκαταβολής που ανέρχεται σε 1.000 € για τις κοινότητες μέχρι 300 κατοίκους, 2.000 € για τις Κοινότητες από 300 και μέχρι 2.000 κατοίκους και 4.000 € για την Κάτω Αχαΐα.

Κατά τη συνάντηση ο Δήμαρχος προέτρεψε τους προέδρους να αξιοποιήσουν αυτά τα χρήματα σε εργασίες καθαριότητας, κοπής χόρτων και βλάστησης μέσα στα χωριά, ασβεστωμάτων και για κάθε άλλη ενέργεια που θα δίνει μια εικόνα σύμφωνη με τις απαιτήσεις των ημερών.

Ταυτόχρονα ζήτησε τη στενή συνεργασία μεταξύ των προέδρων και των αντιδημάρχων αλλά και των προέδρων των δημοτικών οργανισμών και επιχειρήσεων για την αποτελεσματική αντιμετώπιση ζητημάτων στις κοινότητες που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα τις ημέρες του Πάσχα.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 5.08.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 5/08/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων