Συνάντηση Μυλωνά-Αλεξόπουλου στο Δημαρχείο

Το Δήμαρχο Σπύρο Μυλωνά επισκέφθηκε σήμερα στο Δημαρχείο ο νεοεκλεγείς Γρηγόρης Αλεξόπουλος. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Κάτω Αχαΐας. Ο Σπύρος Μυλωνάς καλωσόρισε το Γρηγόρη Αλεξόπουλο και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

«Οι εκλογές ανήκουν στο παρελθόν και τώρα αυτό που προέχει είναι το πως θα πάει ο τόπος καλύτερα» ανέφερε ο Σπύρος Μυλωνάς. Από τη δική του πλευρά ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος αναφέρθηκε στην ανάγκη ομαλής μετάβασης από την προηγούμενη στην επόμενη δημοτική αρχή ενώ επίσης διατύπωσε την ευχή για μια γόνιμη αντιπολίτευση στο Δημοτικό Συμβούλιο και ταυτόχρονα εξέφρασε την πρόθεσή του «για συγκλίσεις κι ει δυνατόν ομοφωνίες».

Τέλος οι δύο άνδρες συζήτησαν αναλυτικότερα τα ζητήματα της μετάβασης με το Σπύρο Μυλωνά να ζητάει την προετοιμασία του προϋπολογισμού του Δήμου για το έτος 2024 σε συνεργασία με τα στελέχη του Γρηγόρη Αλεξόπουλου έτσι ώστε να διευκολυνθεί το έργο της νέας Δημοτικής αρχής.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων