ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΙΑΣ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η Δημοτική Αρχή Δυτικής Αχαΐας εκφράζει τα συγχαρητήριά της στην ομάδα της Αχαϊκής για την άνοδο της στην Γ΄ Εθνική. Πρόεδρος, Διοίκηση, Τεχνική Ηγεσία και Ποδοσφαιριστές κατάφεραν να επαναφέρουν την ιστορική ομάδα της Αχαγιάς στην θέση που της αξίζει. Η χθεσινή εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας ανέδειξε την δυναμική και την προοπτική της και δικαίωσε τον τίτλο της μεγάλης κυρίας στα αθλητικά δρώμενα. Και εις ανώτερα.

Παράλληλα εκφράζουμε τα θερμά μας  συγχαρητήρια στην Αχαγιά  ΄82  που στέφθηκε για  πρώτη φορά στην ιστορία της πρωταθλήτρια στην Α1 ΕΣΚΑ-Η και ανέβηκε στη Γ΄ Εθνική,  καθώς και στις ομάδες ΑΣΤΕΡΙΑ ΑΧΑΙΑΣΑ.Ε.Λιμνοχωρίου , Ατρόμητο Λάππα και Αθλητική Ένωση Κρίνου για την άνοδό τους και την εκπλήρωση των στόχων τους.

Κλείνοντας  συγχαίρουμε  τον φίλαθλο κόσμο της Δυτικής Αχαΐας για την  αμέριστη στήριξη και την άψογη συμπεριφορά του κατά την διάρκεια της διεξαγωγής των αγώνων  τόσο στο πρωτάθλημα  όσο και στα  μπαράζ.

Αθλητικά Σωματεία,  Φίλαθλοι & Δημοτική Αρχή – όλοι μαζί – ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να υπηρετήσουμε τα ιδεώδη του Αθλητισμού και για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του αύριο.

 

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Search

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων