Συγχαρητήρια για την έκβαση της πανελλήνιας δράσης “Let’s do it Greece”

Συγχαρητήρια σε όλους τους Συλλόγους και τους Ενεργούς Πολίτες της Δυτικής Αχαΐας που συνέβαλαν με την συμμετοχή και την εθελοντική προσφορά τους στην επιτυχία της διοργάνωσης “Let’s do it Greece”, από την Δημοτική Παράταξη «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών».

Η πανελλήνια εθελοντική εκστρατεία “Let’s do it Greece” διοργανώθηκε φέτος για έκτη συνεχόμενη χρονιά και πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Απριλίου 2017.  Με κεντρικό σύνθημα ‘‘Γίνε η αλλαγή που περιμένεις’’ δεκάδες Σύλλογοι & Ενεργοί Πολίτες του Δήμου Δυτικής Αχαΐας  συντονίστηκαν και έδρασαν από κοινού με στόχο τον καθαρισμό και τον εξωραϊσμό του Δήμου αλλά και την διάδοση του εθελοντισμού και της αγάπης για το φυσικό περιβάλλον. Μπράβο σε όσους  συνέβαλαν με την συμμετοχή και την εθελοντική προσφορά τους στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 23.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 23/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 22.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 22/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων