Πρόσκληση σε τακτική (δια ζώσης) συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Σας προσκαλούμε σε τακτική (δια ζώσης) συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022 και ώρα 13:00΄, στο Δημαρχείο στην Κάτω Αχαΐα, προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρ. 75 του ν. 3852/2010, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 77 του ν.4555/18 και όπως συμπληρώθηκε με την παρ. 1 του άρθρου 184 του N. 4635/19.
ΘΕΜΑ 1 ο
Έγκριση του 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) του έργου ‘Βελτίωση υφιστάμενου αγροτικού δικτύου της Δ.Ε. Λαρίσου Δήμου Δυτικής Αχαΐας’.
ΘΕΜΑ 2 Ο
Έγκριση των όρων της Διακήρυξης και συγκρότηση της Επιτροπής Διενέργειας, αξιολόγησης και βαθμολόγησης, για τον ανοικτό ηλεκτρονικό Διαγωνισμό κάτω των ορίων, της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια συνθετικού χλοοτάπητα & εξοπλισμού για ανακατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου & παιδικής χαράς.
ΘΕΜΑ 3 Ο
«Λήψη Απόφασης για τον καθορισμό του αντίστοιχου τιμήματος για την πρόσκαιρη παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου (Πλατείας) ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων στην ΚΟΙΝ. Ματαράγκα-Δ.Ε. ΛΑΡΙΣΣΟΥ για πραγματοποίηση Μουσικοχορευτικής Εκδήλωσης λόγω Θρησκευτικής Εορτής {Αγίων Πάντων} 18 και 19/06/2022.».
ΘΕΜΑ 4 Ο
Απαλλαγή υπολόγου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής.
ΘΕΜΑ 5 Ο
Λήψη απόφασης για διαγραφή οφειλών που έχουν ήδη βεβαιωθεί.

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος τακτικού μέλους παρακαλούμε όπως ενημερωθούμε άμεσα προκειμένου να καλέσουμε αναπληρωματικό μέλος.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων