Πήρε φωτιά το απορριμματοφόρο της ανακύκλωσης

Φωτιά πήρε το απορριμματοφόρο της ανακύκλωσης του Δήμου Δυτικής Αχαϊας, ενώ βρισκόταν εν κινήσει κοντά στην έξοδο του Γλαύκου. Η φωτιά εκδηλώθηκε στον κάδο περισυλλογής και ο οδηγός του οχήματος το ακινητοποίησε αμέσως. Επί τόπου παρενέβησαν οι εργαζόμενοι στον τομέα καθαριότητας ενώ επίσης έσπευσαν για την αντιμετώπιση του προβλήματος η Πυροσβεστική Υπηρεσία, γερανοφόρο της Ολυμπίας οδού καθώς και υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων.

«Εκφράζω τις ευχαριστίες μου προς το προσωπικό του τομέα καθαριότητας του Δήμου μας για την άμεση αντίδραση καθώς και προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Ολυμπία οδό και το Δήμο Πατρέων που ανταποκρίθηκαν γρήγορα και με επιτυχία για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Επίσης ευχαριστώ το συνεργείο Διδάχου που έδειξε τα δικά του αντανακλαστικά στη διαχείριση αυτής της δύσκολης κατάστασης» αναφέρει σε δήλωσή του ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Κωνσταντίνος Παλαιολόγος.

Το όχημα βρίσκεται στο συνεργείο για τις αναγκαίες επισκευές ενώ η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου εξετάζει εναλλακτικούς τρόπους για την αποκομιδή των απορριμμάτων από τους κάδους ανακύκλωσης.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων