Πήρε φωτιά το απορριμματοφόρο της ανακύκλωσης

Φωτιά πήρε το απορριμματοφόρο της ανακύκλωσης του Δήμου Δυτικής Αχαϊας, ενώ βρισκόταν εν κινήσει κοντά στην έξοδο του Γλαύκου. Η φωτιά εκδηλώθηκε στον κάδο περισυλλογής και ο οδηγός του οχήματος το ακινητοποίησε αμέσως. Επί τόπου παρενέβησαν οι εργαζόμενοι στον τομέα καθαριότητας ενώ επίσης έσπευσαν για την αντιμετώπιση του προβλήματος η Πυροσβεστική Υπηρεσία, γερανοφόρο της Ολυμπίας οδού καθώς και υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων.

«Εκφράζω τις ευχαριστίες μου προς το προσωπικό του τομέα καθαριότητας του Δήμου μας για την άμεση αντίδραση καθώς και προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Ολυμπία οδό και το Δήμο Πατρέων που ανταποκρίθηκαν γρήγορα και με επιτυχία για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Επίσης ευχαριστώ το συνεργείο Διδάχου που έδειξε τα δικά του αντανακλαστικά στη διαχείριση αυτής της δύσκολης κατάστασης» αναφέρει σε δήλωσή του ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Κωνσταντίνος Παλαιολόγος.

Το όχημα βρίσκεται στο συνεργείο για τις αναγκαίες επισκευές ενώ η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου εξετάζει εναλλακτικούς τρόπους για την αποκομιδή των απορριμμάτων από τους κάδους ανακύκλωσης.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 7.07.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 7/07/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 6.07.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 6/07/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων