Παρέμβαση ευρείας κλίμακας με ασφαλτοστρώσεις στο δίκτυο των αγροτικών δρόμων

Ένα εκτεταμένο έργο βελτίωσης και αναβάθμισης του αγροτικού οδικού δικτύου στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας βρίσκεται επί θύραις. Πρόκειται για τη δημοσίευση του διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου που θα εκτελέσει συγκεκριμένες εργασίες με προϋπολογισμό 1.050.000 ευρώ.

Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και αφορά συγκεκριμένες παρεμβάσεις στις ενότητες Δύμης, Μόβρης, Λαρίσου και Ωλενίας και θα καλύψει συνολικό μήκος περίπου 8,5 χιλιομέτρων.

Στο έργο περιλαμβάνονται ασφαλτοστρώσεις χαλικόστρωτων οδών καθώς και καθαρισμοί τάφρων στα ερείσματα των οδών αλλά και αντικαταστάσεις κατεστραμμένων τεχνικών έργων που θα διευκολύνουν την ομαλή απορροή των όμβριων υδάτων εκατέρωθεν των οδών.

Η προθεσμία για την κατάθεση προσφορών λήγει στις 31/3/2023 και ο χρόνος ολοκλήρωσης του έργου έχει οριστεί στους εννιά μήνες από την ανάδειξη του αναδόχου.

«Πρόκειται για παρέμβαση μεγάλης κλίμακας» ανάφερε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς και πρόσθεσε: «Η αγροτική οδοποιία παραμένει σταθερά στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας. Με τη συγκεκριμένη παρέμβαση βελτιώνουμε σε σημαντική κλίμακα το δίκτυο των αγροτικών μας δρόμων, οι παρεμβάσεις μας γίνονται σε όλες τις δημοτικές ενότητες και, ως ένα βαθμό, αποκαθιστούμε καταστροφές από τις πλημμύρες του παρελθόντος. Προχωράμε μπροστά με μόνο στόχο της βελτίωση των υποδομών και την εξυπηρέτηση του αγροτικού κόσμου μας» κατέληξε ο Σπύρος Μυλωνάς.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων