Αντιδημαρχίες

Αντιδήμαρχία Ηλεκτροφωτισμού, Αγροτικής Ανάπτυξης, Προγραμματισμού Οργάνωσης & Πληροφορικής και αναπληρωτή Δημάρχου

Αντιδήμαρχο (άμισθο) Ηλεκτροφωτισμού, Αγροτικής Ανάπτυξης, Προγραμματισμού Οργάνωσης & Πληροφορικής και αναπληρωτή Δημάρχου καθως και για την τέλεση Πολιτικών Γάμων:

Ο κ. Ορλώφ Κυριάκος, γιος πολύτεκνης οικογένειας, είναι παντρεμένος με τη Χαρίκλεια Αθανασίου Λαγού και έχει δυο γιους, τον Ιωάννη και τον Αθανάσιο. Ο Κυριάκος κατάγεται από το Βουπράσιο και εργάζεται στο κατάστημα της ΔΕΗ στην Κάτω Αχαΐα. Πρόκειται για έναν αξιόλογο συμπολίτη μας, με μεγάλη εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Το 2002 εκλέχτηκε πρώτος δημοτικός σύμβουλος για την παράταξή του ενώ το 2006 ήταν υποψήφιος δήμαρχος Λαρίσου. Το 2007 εκλέχτηκε μέλος Δ/Σ της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων του νομού Αχαΐας, ενώ την ίδια περίοδο ήταν Α’ μέλος του Π/Σ πανελλήνιου συλλόγου Κ/Ε ΔΕΗ. Το 2010 επανεκλέγει δημοτικός σύμβουλος για τη δυτική Αχαΐα και το 2011 εκλέχτηκε μέλος του ΔΣ της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδος. Το 2014 ο λαός της δυτικής Αχαΐας τον τίμησε ακόμα μια φορά με τη ψήφο του να τον εκπροσωπήσει στο δημοτικό συμβούλιο, ευθύνη την οποία υπηρετεί με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του Τόπου, ενώ το 2015 επανεκλέγει μέλος του ΔΣ της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδος

Όπως και ο ίδιος δηλώνει «Ζούμε σε μια προικισμένη γεωγραφικά περιοχή με πανέμορφα χωριά, μοναδικές παραλίες, μοναδικά προϊόντα. Συγκριτικά πλεονεκτήματα που πρέπει να αναδειχθούν αλλά και να αποτελέσουν βάση για αναπτυξιακά έργα που θα επιταχύνουν την πορεία του δήμου Δυτικής Αχαΐας στο μέλλον και θα του δώσουν τη θέση που του αρμόζει στο γεωπολιτικό χάρτη της δυτικής Ελλάδας».

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος Αντιδημάρχου, τα καθήκοντά του θα ασκεί ο αναπληρωτής του:

 κ. Μάλλιαρης Γρηγόριο

Κυριάκος Ορλώφ

Αντιδήμαρχία Διοίκησης –Οικονομίας, Κ.Ε.Π. Αποκεντρωμένων υπηρεσιών Δ.Ε. & Παιδείας, Αδειοδοτήσεων Ρυθμίσεων και Εμπορικών Αρμοδιοτήτων, Απασχόλησης, Τουρισμού και Αξιοποίησης Τοπικών Πόρων και Μέριμνας Αδέσποτων ζώων

Αντιδήμαρχο (έμμισθο) Διοίκησης –Οικονομίας, Κ.Ε.Π. Αποκεντρωμένων υπηρεσιών Δ.Ε. & Παιδείας, Αδειοδοτήσεων   Ρυθμίσεων και Εμπορικών Αρμοδιοτήτων, Απασχόλησης, Τουρισμού και Αξιοποίησης Τοπικών Πόρων και  Μέριμνας Αδέσποτων ζώων και Τέλεση Πολιτικών Γάμων:

κ. Σταυρογγιανόπουλος Σπυρίδων Ο Σπύρος γεννήθηκε το 1973 στην Κάτω Αχαΐα όπου ζει έως και σήμερα. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Κάτω Αχαΐας και αφού πήρε το πτυχίο του Μαθηματικού από το Πανεπιστήμιο Πατρών υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος αξιωματικός τεθωρακισμένων. Με τη σύζυγό του Μαρία Ρηγώνη καθηγήτρια Μαθηματικών έχουν αποκτήσει δύο κόρες την Καλλιόπη-Ειρήνη και την Ελένη.

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος Αντιδημάρχου, τα καθήκοντά του θα ασκεί ο αναπληρωτής του:

κ. Παλαιολόγος Κωνσταντίνος

Σπυρίδων Σταυρογγιανόπουλος

Αντιδημαρχία Ποιότητας Ζωής και Κοινωνικής Προστασίας, Πολιτισμού και Αθλητισμού και Πολεοδομίαςκαι Τέλεση Πολιτικών Γάμων

Αντιδήμαρχο (έμμισθος)    Ποιότητας Ζωής και Κοινωνικής Προστασίας,  Πολιτισμού και Αθλητισμού  και Πολεοδομίας και Τέλεση Πολιτικών Γάμων:

O κ. Καραντζάς Άγγελος είναι γιός του Βασιλείου Καραντζά και της Δημητρούλας Δριμάλα, γεννήθηκε το 1977 στην Κάτω Αχαΐα, είναι ένα από τα τρία παιδιά της οικογένειας, είναι γέννημα θρέμμα Αχαγιώτης αφού εργάζεται και κατοικεί μόνιμα στην πόλη.

Είναι απόφοιτος Λυκείου, παντρεμένος με την Σοφία Γεωργακοπούλου και έχουν ένα γιό τον Βασίλη μαθητή του Δημοτικού Σχολείου. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας διατηρώντας  εμπορική επιχείρηση σε κεντρικό σημείο της πόλης, είναι ιδιοκτήτης φωτοβολταϊκού πάρκου πιστεύοντας στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος, ενώ έχει επενδύσει και στον αγροτικό τομέα καλλιεργώντας οικολογικούς ελαιώνες στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αχαΐας.

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος Αντιδημάρχου, τα καθήκοντά του θα ασκεί ο αναπληρωτής του:

κ. Σταυρογιαννόπουλος Σπυρίδων

Άγγελος Καρατζάς

Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών και Τέλεση Πολιτικών Γάμων

Αντιδήμαρχο (έμμισθο) Τεχνικών Υπηρεσιών και Τέλεση Πολιτικών Γάμων:

κ. Μάλλιαρης Γρηγόριος είναι παντρεμένος με τη Μάνθα Γκοτσοπούλου και έχουν ένα γιο, το Βασίλη. Κατάγεται από τα Σαγαίικα, αποφοίτησε από το λύκειο Λάππα και ζει μόνιμα στην Κάτω Αχαΐα. 

Επί δώδεκα συναπτά έτη υπηρέτησε από όλες τις θέσεις την τοπική ποδοσφαιρική ομάδα «Α.Π.Σ. Εθνικός Σαγαιΐκων» και είναι ιδρυτικό μέλος του εκπολιτιστικού συλλόγου. Ο ίδιος εργάζεται σαν ασφαλιστικός σύμβουλος ενώ επί σειρά ετών εργάστηκε και για το δήμο Μόβρης.

Η σεμνότητα και το ήθος χαρακτηρίζουν το Γρηγόρη Μάλλιαρη και για αυτό χαίρει μεγάλης εκτίμησης από τους συνδημότες του, τους οποίους υπηρετεί πάντα με αφοσίωση και υπευθυνότητα. Ο τόπος χρειάζεται νέους ανθρώπους σαν το Γρηγόρη που πάντα πράττει με γνώμονα το κοινό συμφέρον, την αγάπη και την ανιδιοτέλεια για τον τόπο του.

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος Αντιδημάρχου, τα καθήκοντά του θα ασκεί ο αναπληρωτής του:

κ. Ορλώφ Κυρίακος

Γρηγόριος Μαλλιάρης

Αντιδημαρχία Καθαριότητας & Περιβάλλοντος και Τέλεση Πολιτικών Γάμων.

Αντιδήμαρχο  (έμμισθο) Καθαριότητας & Περιβάλλοντος & Τέλεση Πολιτικών Γάμων.

Γεννήθηκε το 1982. Είναι παντρεμένος με την Έλενα Γκοτσοπούλου και έχει ένα γιο. Μεγάλωσε στα Σαγέικα και σπούδασε στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών. Στο ίδιο τμήμα ολοκλήρωσε και τις Μεταπτυχιακές του σπουδές στο γνωστικό αντικείμενο ‘Εφαρμοσμένη Μικροοικονομική και Μάρκετινγκ’.  

Κατά την διάρκεια των σπουδών του συμμετείχε ενεργά στο φοιτητικό κίνημα, και εκλέχθηκε μέλος του ΔΣ του φοιτητικού συλλόγου Οικονομικού, στην συνέχεια  Πρόεδρος των μεταπτυχιακών, αλλά και ως εκπρόσωπος στην Γενική Συνέλευση του τμήματος Οικονομικών Επιστημών.  

Την περίοδο 2009-2010 εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στο ΤΕΙ Πατρών, διδάσκοντας στο Τμήμα Επιχειρηματικού Σχεδιασμού της Σχολής Οικονομίας και Διοίκησης.  

Το 2011 εργάστηκε ως ειδικός συνεργάτης του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών, θέση από την οποία  αποχώρησε έχοντας κομίσει  πλήθος εμπειριών, και επιλέγοντας μια νέα επαγγελματική πρόκληση, την θέση του Διευθυντή του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σαγείκων.  

Την περίοδο 2010-2014 υπηρέτησε στον χώρο της υγείας, ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών ο Άγιος Ανδρέας.  

Η αγάπη μου για τον αθλητισμό και το χωριό του τον οδήγησε να συμμετέχει από το 2006 έως το 2018 ενεργά στην διοίκηση του ΑΠΣ Εθνικός Σαγείκων. 

Το 2019 εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, ενώ στην συνέχεια επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει το Δήμο μας στο διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Νομού Αχαΐας, στον οποίο εκλέχθηκε και Αντιπρόεδρος.

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος Αντιδημάρχου, τα καθήκοντά του θα ασκεί ο αναπληρωτής του:

κ. Καρατζάς Άγγελος

Παλαιολόγος Κωνσταντίνος

Αντιδημαρχία ζητημάτων Πολιτικών Ισότητας Φύλλων και Δια Βίου Μάθησης Πολιτικών Γάμων

Αντιδήμαρχος Αντιδήμαρχο    (άμισθη) ζητημάτων  Πολιτικών Ισότητας Φύλλων και Δια Βίου Μάθησης  & Τέλεση Πολιτικών Γάμων:

Η κ. Παναγιωτοπούλου Πηνελόπη Η Πηνελόπη, το δεύτερο από τα πέντε παιδιά του Αργύρη και της Ευτυχίας, είναι από τη Χαραυγή, γεννημένη το 1974. Είναι παντρεμένη με το Δημήτρη Σκούτα και έχει ένα γιο το Γιώργο. Είναι απόφοιτος Λυκείου και εργάζεται εγώ και εικοσιέξι χρόνια στη ΔΕΗ. Η Πηνελόπη έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλός.

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος Αντιδημάρχου, τα καθήκοντά του θα ασκεί ο αναπληρωτής του:

κ. Μάλλιαρης Γρηγόριος

Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου

Αντιδημαρχία Πολιτικής Προστασίας & Τέλεση Πολιτικών Γάμων

Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας & Τέλεση Πολιτικών Γάμων:

κ. Ταπεινός Κωνσταντίνος του Νικολάου

δυνάμει της υπ’ αριθ. 43/2020 απόφασης του Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας.

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος Αντιδημάρχου, τα καθήκοντά του θα ασκεί ο αναπληρωτής του:

κ. Σταυρογιαννόπουλος Σπυρίδων

Κωνσταντίνος Ταπεινός

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων