Αντιδημαρχίες

Περιεχόμενα
  Add a header to begin generating the table of contents

  Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών και Αναπληρωτή Δημάρχου

  Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Αναπληρωτής Δημάρχου καθως και για την τέλεση Πολιτικών Γάμων:

  Ο κ. Ορλώφ Κυριάκος, γιος πολύτεκνης οικογένειας, είναι παντρεμένος με τη Χαρίκλεια Αθανασίου Λαγού και έχει δυο γιους, τον Ιωάννη και τον Αθανάσιο. Ο Κυριάκος κατάγεται από το Βουπράσιο και εργάζεται στο κατάστημα της ΔΕΗ στην Κάτω Αχαΐα. Πρόκειται για έναν αξιόλογο συμπολίτη μας, με μεγάλη εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

  Το 2002 εκλέχτηκε πρώτος δημοτικός σύμβουλος για την παράταξή του ενώ το 2006 ήταν υποψήφιος δήμαρχος Λαρίσου. Το 2007 εκλέχτηκε μέλος Δ/Σ της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων του νομού Αχαΐας, ενώ την ίδια περίοδο ήταν Α’ μέλος του Π/Σ πανελλήνιου συλλόγου Κ/Ε ΔΕΗ. Το 2010 επανεκλέγει δημοτικός σύμβουλος για τη δυτική Αχαΐα και το 2011 εκλέχτηκε μέλος του ΔΣ της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδος. Το 2014 ο λαός της δυτικής Αχαΐας τον τίμησε ακόμα μια φορά με τη ψήφο του να τον εκπροσωπήσει στο δημοτικό συμβούλιο, ευθύνη την οποία υπηρετεί με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του Τόπου, ενώ το 2015 επανεκλέγει μέλος του ΔΣ της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδος

  Όπως και ο ίδιος δηλώνει «Ζούμε σε μια προικισμένη γεωγραφικά περιοχή με πανέμορφα χωριά, μοναδικές παραλίες, μοναδικά προϊόντα. Συγκριτικά πλεονεκτήματα που πρέπει να αναδειχθούν αλλά και να αποτελέσουν βάση για αναπτυξιακά έργα που θα επιταχύνουν την πορεία του δήμου Δυτικής Αχαΐας στο μέλλον και θα του δώσουν τη θέση που του αρμόζει στο γεωπολιτικό χάρτη της δυτικής Ελλάδας».

  Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος Αντιδημάρχου, τα καθήκοντά του θα ασκεί ο αναπληρωτής του:

   κ. Μάλλιαρης Γρηγόριο

  Κυριάκος Ορλώφ

  Αντιδημαρχία Διοίκησης, Οικονομίας, Κ.Ε.Π. Αποκεντρωμένων Υπηρεσιών Δ.Ε. & Παιδείας και Τέλεση Πολιτικών Γάμων

  Αντιδήμαρχος  Διοίκησης οικονομίας, Κ.Ε.Π. Αποκεντρωμένων υπηρεσιών Δ.Ε. & Παιδείας  και Τέλεση Πολιτικών Γάμων:

  κ. Σταυρογγιανόπουλος Σπυρίδων Ο Σπύρος γεννήθηκε το 1973 στην Κάτω Αχαΐα όπου ζει έως και σήμερα. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Κάτω Αχαΐας και αφού πήρε το πτυχίο του Μαθηματικού από το Πανεπιστήμιο Πατρών υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος αξιωματικός τεθωρακισμένων. Με τη σύζυγό του Μαρία Ρηγώνη καθηγήτρια Μαθηματικών έχουν αποκτήσει δύο κόρες την Καλλιόπη-Ειρήνη και την Ελένη.

  Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος Αντιδημάρχου, τα καθήκοντά του θα ασκεί ο αναπληρωτής του:

  κ. Γκοτσόπουλος Βασίλειος

  Σπυρίδων Σταυρογγιανόπουλος

  Αντιδημαρχία Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Τέλεση Πολιτικών Γάμων

  Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Τέλεση Πολιτικών Γάμων:

  O κ. Καραντζάς Άγγελος είναι γιός του Βασιλείου Καραντζά και της Δημητρούλας Δριμάλα, γεννήθηκε το 1977 στην Κάτω Αχαΐα, είναι ένα από τα τρία παιδιά της οικογένειας, είναι γέννημα θρέμμα Αχαγιώτης αφού εργάζεται και κατοικεί μόνιμα στην πόλη.

  Είναι απόφοιτος Λυκείου, παντρεμένος με την Σοφία Γεωργακοπούλου και έχουν ένα γιό τον Βασίλη μαθητή του Δημοτικού Σχολείου. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας διατηρώντας  εμπορική επιχείρηση σε κεντρικό σημείο της πόλης, είναι ιδιοκτήτης φωτοβολταϊκού πάρκου πιστεύοντας στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος, ενώ έχει επενδύσει και στον αγροτικό τομέα καλλιεργώντας οικολογικούς ελαιώνες στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αχαΐας.

  Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος Αντιδημάρχου, τα καθήκοντά του θα ασκεί ο αναπληρωτής του:

  κ. Μάλλιαρης Γρηγόριος

  Άγγελος Καραντζάς

  Αντιδημαρχία Τοπικής Ανάπτυξης και Ηλεκτροφωτισμού και Τέλεση Πολιτικών Γάμων

  Αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης και Ηλεκτροφωτισμού και Τέλεση Πολιτικών Γάμων:

  κ. Μάλλιαρης Γρηγόριος είναι παντρεμένος με τη Μάνθα Γκοτσοπούλου και έχουν ένα γιο, το Βασίλη. Κατάγεται από τα Σαγαίικα, αποφοίτησε από το λύκειο Λάππα και ζει μόνιμα στην Κάτω Αχαΐα. 

   

  Επί δώδεκα συναπτά έτη υπηρέτησε από όλες τις θέσεις την τοπική ποδοσφαιρική ομάδα «Α.Π.Σ. Εθνικός Σαγαιΐκων» και είναι ιδρυτικό μέλος του εκπολιτιστικού συλλόγου. Ο ίδιος εργάζεται σαν ασφαλιστικός σύμβουλος ενώ επί σειρά ετών εργάστηκε και για το δήμο Μόβρης.

  Η σεμνότητα και το ήθος χαρακτηρίζουν το Γρηγόρη Μάλλιαρη και για αυτό χαίρει μεγάλης εκτίμησης από τους συνδημότες του, τους οποίους υπηρετεί πάντα με αφοσίωση και υπευθυνότητα. Ο τόπος χρειάζεται νέους ανθρώπους σαν το Γρηγόρη που πάντα πράττει με γνώμονα το κοινό συμφέρον, την αγάπη και την ανιδιοτέλεια για τον τόπο του.

  Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος Αντιδημάρχου, τα καθήκοντά του θα ασκεί ο αναπληρωτής του:

  κ. Σταυρογιαννόπουλος Σπυρίδων

  Γρηγόριος Μαλλιάρης

  Αντιδημαρχία Πολεοδομίας, Προγραμματισμού Οργάνωσης & Πληροφορικής, Ποιότητας Ζωής και Κοινωνικής Προστασίας και Πολιτισμού

  Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Προγραμματισμού Οργάνωσης & Πληροφορικής, Ποιότητας Ζωής και Κοινωνικής Προστασίας και Πολιτισμού

  O κ. Γκοτσόπουλος Βασίλειος, γεννήθηκε στην Πετρούπολη Αττικής το 1971. Κατάγεται από την Λακκόπετρα. Οι γονείς του Αριστείδης και Αγγελική είναι άνθρωποι της εργασίας και του μόχθου. Είναι παντρεμένος με την Δικηγόρο Πατρών Παναγιώτα Μαργαλιά.

  Σπούδασε στα ΤΕΙ στην Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας, ενώ σήμερα σπουδάζει στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών. Έχει παρακολουθήσει πλειάδα επιστημονικών ημερίδων και σεμιναρίων με αντικείμενο την Διοίκηση, την Υγεία, τους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές και τις Κατασκευές.

  Έχει διατελέσει Συνεργάτης της Νομάρχου Αθηνών την περίοδο 1999 – 2001. Επαγγελματικά δραστηριοποιήθηκε με δικές του επιχειρήσεις στον χώρο των κατασκευών και της εμπορίας τροφίμων, ενώ υπήρξε Διοικητής στο ΓΝ-ΚΥ Μολάων Λακωνίας και στο ΓΝ Καρδίτσας (2007 – 2010).

  Από νεαρή ηλικία ενδιαφέρθηκε για τα κοινά με συμμετοχή στο Μαθητικό, Φοιτητικό και Νεολαιίστικο κίνημα. Έχει εκλεγεί στην Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ (2001 – 2004) και της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (2004 – 2010). Έχει εκλεγεί δύο φορές Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας, το 2010 και το 2014.

  Στην μέχρι σήμερα πορεία του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει διατελέσει Βοηθός Δημάρχου για θέματα Ύδρευσης 6ος/2011 – 9ος/2014, Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Δυμαίων 6ος/2012 – 9ος/2014, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου 9ος/2014 – 2ος/2017 και Αντιδήμαρχος με εποπτεία στους τομείς Διοίκησης, Οικονομίας, Λειτουργίας ΚΕΠ, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Αστικής & Δημοτικής Κατάστασης, Τέλεσης Πολιτικών Γάμων, Πολεοδομίας, Δόμησης, Χωροταξίας και Δημοτικής Ενότητας Λαρίσου 3ος/2017 – 12ος/2018.

  Σε όποιον τομέα και αν δραστηριοποιήθηκε έτυχε της αναγνώρισης και της εκτίμησης τόσο των ανθρώπων με τους οποίους συνεργάστηκε, όσο και της ευρύτερης κοινωνίας. Είναι πολιτικοποιημένος με φιλελεύθερες απόψεις, με θρησκευτική και κοινωνική συνείδηση, αγαπά το περιβάλλον, συμμετέχει ενεργά στην ανακύκλωση και ενδιαφέρεται για την προστασία των ζώων.

  Αγαπάει την καλή παρέα, εμπιστεύεται τους ανθρώπους, πιστεύει στην φιλία και στην οικογένεια, του αρέσει το καλό φαγητό, το καλό κρασί, το θέατρο, η ιστορία, τα ταξίδια και η μαγειρική, λατρεύει τις παλιές καλές ελληνικές ταινίες, τους ελληνικούς χορούς και τα τραγούδια και θέλει ως λαός να τηρούμε τα έθιμα και τις παραδόσεις μας.

  Ως άνθρωπος των κοινών είναι κάθετα αντίθετος με τον λαϊκισμό και τον φασισμό, απεχθάνεται το κτύπημα στην πλάτη, τις ψεύτικες προσδοκίες και τα μεγάλα λόγια. Είναι πραγματιστής και ρεαλιστής, πιστεύει ότι όλα είναι ζήτημα παιδείας και για τον λόγο αυτό θεωρεί ότι πρέπει να επενδύουμε συνεχώς σε αυτή. Θέλει τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας στην υπηρεσία του πολίτη και οραματίζεται μια Ελλάδα ευημερούσα η οποία θα βασίζεται στην δημοκρατία, την αξιοκρατία, την δικαιοσύνη και την αλληλεγγύη.

  Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος Αντιδημάρχου, τα καθήκοντά του θα ασκεί ο αναπληρωτής του:

  κ. Ορλώφ Κυριάκος

  Βασίλης Γκοτσόπουλος

  Αντιδημαρχία Νεολαίας και Άθλησης & Τέλεση Πολιτικών Γάμων

  Αντιδήμαρχος Νεολαίας και Άθλησης  & Τέλεση Πολιτικών Γάμων:

  Η κ. Παναγιωτοπούλου Πηνελόπη Η Πηνελόπη, το δεύτερο από τα πέντε παιδιά του Αργύρη και της Ευτυχίας, είναι από τη Χαραυγή, γεννημένη το 1974. Είναι παντρεμένη με το Δημήτρη Σκούτα και έχει ένα γιο το Γιώργο. Είναι απόφοιτος Λυκείου και εργάζεται εγώ και εικοσιέξι χρόνια στη ΔΕΗ. Η Πηνελόπη έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλός.

  Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος Αντιδημάρχου, τα καθήκοντά του θα ασκεί ο αναπληρωτής του:

  κ. Μάλλιαρης Γρηγόριος

  Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου

  Αντιδημαρχία Πολιτικής Προστασίας & Τέλεση Πολιτικών Γάμων

  Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας & Τέλεση Πολιτικών Γάμων:

  κ. Ταπεινός Κωνσταντίνος του Νικολάου

  δυνάμει της υπ’ αριθ. 43/2020 απόφασης του Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας.

  Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος Αντιδημάρχου, τα καθήκοντά του θα ασκεί ο αναπληρωτής του:

  κ. Ορλώφ Κυριάκος

  Κωνσταντίνος Ταπεινός
  Share on facebook
  Share on twitter
  Share on pinterest
  Share on skype
  Share on whatsapp
  Share on email

  Αναζήτηση

  Πρόσφατα νέα

  Εγγραφή στο Newsletter

  Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

  Scroll to Top

  Ημερολόγιο Εκδηλώσεων