Λουσικά: Σε εξέλιξη εκτεταμένη παρέμβαση αστικής ανάπλασης

Μια εκτεταμένη παρέμβαση αστικής ανάπλασης βρίσκεται σε εξέλιξη στα Λουσικά.

Η παρέμβαση περιλαμβάνει την πλακόστρωση των πεζοδρομίων εκατέρωθεν της κεντρικής οδού που διασχίζει τα Λουσικά καθώς και τη διαμόρφωση πλατείας που θα περιλαμβάνει και την τοποθέτηση σύγχρονης παιδικής χαράς.

Τα πεζοδρόμια πλακοστρώνονται από το ύψος του Ιερού Ναού Αγίου Γρηγορίου και έως την υπό κατασκευή πλατεία-παιδική χαρά.

Με τις παρεμβάσεις αυτές αλλάζει η εικόνα των Λουσικών ενώ η κατασκευή της πλατείας και της παιδικής χαράς προσφέρει μια διέξοδο στους κατοίκους και κυρίως στις οικογένειες με παιδιά σε μικρή ηλικία.

«Πρόκειται για μια σημαντική παρέμβαση» ανέφερε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς και πρόσθεσε: «Με την ολοκλήρωσή της, οι μεν κάτοικοι θα απολαμβάνουν μια καλύτερη εικόνα αλλά και την χαρά μιας πλατείας στην οποία θα παίζουν με ασφάλεια τα παιδιά ενώ και οι διερχόμενοι θα εισπράττουν την εικόνα ενός σύγχρονου οικισμού».

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων