Κατασκευή Αθλητικών Υποδομών και Παιδικής Χαράς στην Κοινότητα Κάτω Αχαΐας.

Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας χρηματοδοτήθηκε από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αλιεία & Θάλασσα 2014–2020», Προτεραιότητα 4 «Αύξηση της απασχόλησης και της εδαφικής συνοχής» η οποία συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Θάλασσας και Αλιείας (ΕΤΘΑ), στο πλαίσιο της πρόσκλησης με τίτλο: «Δημόσιες επενδύσεις για την αειφόρο ανάπτυξη των αλιευτικών περιοχών» (Μέτρο 8.3.3: Άρ. 63.1 του Καν. 508/2014 ‘Εφαρμογή στρατηγικών τοπικής ανάπτυξης με πρωτοβουλία των τοπικών κοινοτήτων’ [για παρεμβάσεις δημοσίου χαρακτήρα]), του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER ΑΧΑΪΑΣ για την πράξη με τίτλο: «Κατασκευή Αθλητικών Υποδομών και Παιδικής Χαράς στην Κοινότητα Κάτω Αχαΐας) και κωδικό MIS 5075078.

Σκοπός του έργου ήταν η κατασκευή αθλητικών υποδομών στην Κοινότητα Κάτω Αχαΐας, του Δήμου Δυτικής Αχαΐας. Πιο συγκεκριμένα :

Α) Ανακατασκευή ενός γηπέδου ποδοσφαίρου με τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα σε όλη την επιφάνεια του αγωνιστικού χώρου συνολικής έκτασης 6.700τ.μ., εστιών ποδοσφαίρου, πάγκων αθλητών και προκατασκευασμένων καναλιών αποστράγγισης για την απορροή των ομβρίων από τον αγωνιστικό χώρο

Β) Κατασκευή γηπέδου μίνι ποδοσφαίρου 5Χ5, διαστάσεων 22×44μ., με τελική επιφάνεια συνθετικού χλοοτάπητα.

Γ) Κατασκευή υπαίθριου γηπέδου καλαθοσφαίρισης, διαστάσεων 19×32μ., με επίστρωση ακρυλικού δαπέδου.

Δ) Δημιουργία παιδικής χαράς επιφάνειας 180τ.μ. με επίστρωση συνθετικού χλοοτάπητα και δαπέδου ασφαλείας.

Σκοπός των παρεμβάσεων ήταν η αναβάθμιση του δημόσιου χαρακτήρα των υποδομών και η βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ποδοσφαιρικός αγώνας παλαιμάχων Δυτικής Αχαΐας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο νέο γήπεδο του Κρίνου, με πρωτοβουλία του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Ποδοσφαιρικός αγώνας παλαιμάχων Δυτικής Αχαΐας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο νέο γήπεδο του Κρίνου, με πρωτοβουλία του Δήμου Δυτικής Αχαΐας. Ένας αγώνας

Αναζήτηση

Search

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων