Καλωσόρισμα των μαθητών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα TraditionalCraftsandArtisan

Ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Προγραμματισμού κο. Ορλώφ και την Πρόεδρο της ΚΕΔΔΥ  κα. Καραμπελιά, υποδέχθηκε σήμερα το πρωί του μαθητές από πέντε χώρες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα TraditionalCraftsandArtisans.

Πρόκειται για μαθητές από την Ελλάδα, την Κύπρο ,την Πορτογαλία, την Σουηδία και την Ιταλία. Το πρόγραμμα υλοποιείται από το Επαγγελματικό Λύκειο Κάτω Αχαΐας Ο δήμαρχος δήλωσε στο καλωσόρισμα του ότι:

“Είναι τιμή για την πόλη μας να έχουμε ένα τέτοιο σχολείο που ανοίγει ορίζοντες στα παιδιά μας και τους δίνει τα καλύτερα εφόδια για μέλλον. Βρισκόμαστε σε έναν Δήμο με μεγάλη πολιτιστική κληρονομιά και με πολλά παραδοσιακά επαγγέλματα με τα οποία διαβιούσαν οι συμπολίτες μας για εκατοντάδες χρόνια τις οικογένειες τους. “

Τέλος ο Δήμαρχος έδωσε τα συγχαρητήρια του στον διευθυντή και το εκπαιδευτικό προσωπικό του ΕΠΑΛ Κάτω Αχαΐας για την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 26.09.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 26/09/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων