Η πραγματικότητα για τον Παιδικό Σταθμό στην 116 Πτέρυγα Μάχης

Ο πρόεδρος του ΟΤΑΔ Χρόνης Παλυβός έδωσε σειρά διευκρινίσεων για τον Παιδικό σταθμό στην 116 Πτέρυγα Μάχης που παρουσιάστηκε ότι έκλεισε με τον ΟΤΑΔ να σφυρίζει αδιάφορα.

Τα πραγματικά περιστατικά έχουν ως εξής:

Στις 26/4 η βρεφονηπιοκόμος που υπηρετούσε στον παιδικό σταθμό ενημέρωσε προφορικά τον πρόεδρο του ΟΤΑΔ ότι προσελήφθη σε άλλη υπηρεσία. Την επομένη ημέρα 27/4 υπέβαλε γραπτά την παραίτησή της.

Την ίδια ημέρα ο ΟΤΑΔ ενεργοποίησε τις διαδικασίες για την αναπλήρωσή της και την πρόσληψη βρεφονηπιοκόμου με τα ίδια προσόντα.

Ταυτόχρονα προέκυψε το εξής δίλημμα. Είτε ο σταθμός να πάψει να λειτουργεί έως ότου ολοκληρωθεί η νέα πρόσληψη, είτε να αναζητηθεί άλλη λύση. Η προσωρινή λύση που προτάθηκε σε συνεργασία με το Δήμαρχο, ήταν η φιλοξενία και συστέγαση των παιδιών στον Παιδικό Σταθμό Κάτω Αχαΐας, μέχρις ότου ολοκληρωθεί η πρόσληψη.

Με τη λύση αυτή συμφώνησαν οι γονείς των παιδιών αλλά και ο διοικητής της 116 Π.Μ. Για όλες αυτές τις εξελίξεις ενημερώθηκε και ο υποψήφιος που «σήκωσε» το θέμα για αντιπολιτευτικούς λόγους. Στη σχετική του δήλωση ο Χρόνης Παλυβός καταλήγει ως εξής: «Επειδή οι Παιδικοί Σταθμοί είναι ζωντανοί οργανισμοί και προβλήματα ανακύπτουν συχνά, θεωρώ ότι τα θέματα που τους αφορούν, πρέπει να αντιμετωπίζονται από όλους μας με ευαισθησία, σοβαρότητα και υπευθυνότητα και όχι με λαϊκισμό ή κενούς εντυπωσιασμούς».

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων