Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ

Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙ Ο ΑΓΡΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ, ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

DSC_0531

Τον αναπληρωτή υπουργό αγροτικής ανάπτυξης & τροφίμων κ. Βαγγέλη Αποστόλου, επισκέφτηκε την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015, ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου συνοδευόμενος από την αναπληρώτρια υπουργό εξωτερικών κ. Σία Αναγνωστοπούλου.
«..Ως «σκυταλοδρόμοι» και συνεχιστές των πρώην Δημοτικών Αρχών Δύμης, Λαρίσου, Ωλενίας και Μόβρης καθώς και της Δυτικής Αχαΐας διεκδικούμε και ζητούμε επιτέλους, την επέκταση του φράγματος του Πηνειού στη Δυτική Αχαΐα, ένα έργο ζωτικής σημασίας για την περιοχή. Ένα έργο που ταυτίζεται με τον πρωτογενή τομέα και η υλοποίησή του θα δώσει ανάπτυξη, νέα πνοή & προοπτική στη ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αχαΐας… » ανέφερε ο δήμαρχος στον υπουργό και συνέχισε λέγοντας « ….ομολογώ ότι έχουμε κάνει ένα ακόμη βήμα σχετικά με την υλοποίηση του έργου και νιώθουμε πιο δυνατοί διότι έχουμε στο πλευρό μας την κ. Αναγνωστοπούλου που μας δίνει κουράγιο και ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας για να συναντήσουμε την ηγεσία του υπουργείου και να γίνει η σχετική ενημέρωση. Παράλληλα θα ανοίξουμε ένα νέο κύκλο ενημέρωσης όλων των Βουλευτών του νομού μας ώστε η επέκταση του φράγματος του Πηνειού στη Δυτική Αχαΐα να μην αποτελέσει προεκλογική εξαγγελία αλλά μετεκλογική δέσμευση στον αγροτικό κόσμο που πραγματικά περνά πολύ δύσκολες στιγμές…» και έκλεισε λέγοντας «… σημαντικά ζητήματα που αφορούν τον αγροτικό κόσμο είναι η φορολόγηση τους και οι ασφαλιστικές εισφορές τους και ζητούμε από την ηγεσία του υπουργείου να εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες που έχει ώστε η επιβάρυνση των αγροτών μας να είναι όσο το δυνατό ηπιότερη».
Τις τεχνικές λεπτομέρειες και τις βελτιώσεις στις προτάσεις για την φορολόγηση των αγροτών ανέλυσε στον υπουργό ο φοροτεχνικός & στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τάκης Τσιβγινίδης που παραβρέθηκε στην συνάντηση.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων