Επί τέλους μονιμοποιήθηκαν οι εργαζόμενοι του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι»

Μια περιπέτεια που ξεκίνησε το 2003 ολοκληρώθηκε τώρα. Τότε ήταν που ξεκίνησε το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» στους Δήμους Δύμης, Λαρισού, Μόβρης και Ωλενίας. Από τότε μέχρι σήμερα το προσωπικό του προγράμματος ήταν με ετήσιες ή εξάμηνες συμβάσεις ενώ μεσολαβούσαν και διαστήματα που οι εργαζόμενοι έμεναν απλήρωτοι. Χρειάστηκαν σκληροί κι επίμονοι αγώνες για να φτάσουμε στη μεγάλη στιγμή της μονιμοποίησης τους με την τελετή της ορκωμοσίας των δώδεκα εργαζομένων στο πρόγραμμα να γίνεται παρουσία του Δημάρχου Σπύρου Μυλωνά υπέγραψε και τις σχετικές αποφάσεις.

«Αισθάνομαι χαρούμενος που οι μακροχρόνιοι αγώνες τους δικαιώθηκαν» ανέφερε ο Δήμαρχος και πρόσθεσε: «Η περίπτωσή τους είναι ο ορισμός της κάλυψης μόνιμων και λειτουργικών αναγκών αφού όλα αυτά τα χρόνια έχουν προσφέρει κρίσιμες υπηρεσίες σε κυριολεκτικά χιλιάδες συνδημότες. Είμαι βέβαιος ότι αυτές οι υπηρεσίες θα συνεχίσουν να παρέχονται ακόμα καλύτερα χωρίς την εργασιακή ανασφάλεια που ζούσαν μέχρι σήμερα. Είναι μάλιστα
ξεχωριστή η ικανοποίησή μου επειδή αυτή η εξέλιξη συνέβη επί των ημερών μου» κατέληξε ο Σπύρος Μυλωνάς.

Σημειώνεται από το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι», αυτήν την περίοδο εξυπηρετούνται περίπου 350 συνδημότες που απολαμβάνουν μέσω του προγράμματος ιατρική φροντίδα, νοσηλευτική υποστήριξη, ψυχολογική αρωγή, ακόμα και τη συνδρομή όπως για ψώνια, πληρωμές λογαριασμών κ.α.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ 4 Μόλις αντιληφθείτε μια πυρκαγιά Τηλεφωνήστε ΑΜΕΣΩΣ στην Πυροσβεστική Υπηρεσία (τηλ.199) και δώστε σαφείς πληροφορίες για: την τοποθεσία

Αναζήτηση

Search

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων