Ένας θεσμός που θα αναδείξει τις πλούσιες δυνατότητες του τόπου μας

«Ο τόπος μας είναι πλούσιος σε δυνατότητες, μας λείπει όμως ένας σταθερός θεσμός που θα τις αναδείξει». Με αυτή τη φράση ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς συνόψισε τις προθέσεις του Δήμου σχετικά με τα «Δύμαια ’22» που θα διεξαχθούν στην Κάτω Αχαΐα στο χρονικό διάστημα 10-14 Σεπτεμβρίου.

Ο Δήμαρχος υπενθύμισε ότι παρόμοιες εκδηλώσεις συνέβαιναν και στο παρελθόν, ήταν όμως προσανατολισμένες στην ψυχαγωγία. «Αυτό που επιθυμούμε και για το οποίο εργαζόμαστε» ανάφερε ο Σπύρος Μυλωνάς «είναι να θεμελιώσουμε ένα θεσμό που θα είναι σύζευξη πολιτισμού, παράδοσης, προβολής των προϊόντων του τόπου μας αλλά και ψυχαγωγίας ταυτόχρονα».

Η παρουσίαση των φετινών εκδηλώσεων έγινε στη διάρκεια συνέντευξης τύπου που δόθηκε σήμερα (8/9) στην αίθουσα της Ένωσης Συντακτών στην Πάτρα, από το Δήμαρχο Σπύρο Μυλωνά, τον αντιδήμαρχο Θανάση Πουλίδα και την πρόεδρο της ΚΕΔΔΥ Ροδία Καραμπελιά.

«Είναι πιθανό ότι η φετινή μας προσπάθεια θα έχει λάθη και παραλείψεις» ανέφερε ο Δήμαρχος και πρόσθεσε: «Είναι όμως σίγουρο ότι θα υπάρχουν τεράστια περιθώρια βελτίωσης και γι’ αυτό ζητάμε τη συμμετοχή αλλά και την κριτική υποστήριξη των συνδημοτών».

Στη συνέχεια η Ροδία Καραμπελιά παρουσίασε αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ενώ από τη δική του πλευρά ο αντιδήμαρχος Θανάσης Πουλίδας ευχαρίστησε, μεταξύ άλλων, τους περίπου 30 εκθέτες τυποποιημένων αγροτικών προϊόντων της Δυτικής Αχαΐας που θα πάρουν μέρος στην έκθεση.

Σημειώνεται ότι ο συνολικός προϋπολογισμός των εκδηλώσεων ανέρχεται περί τις 30.000 ευρώ που προέρχονται από ίδιους πόρους του Δήμου και επιχορήγηση της ΠΕΔΔΕ.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων