ΔΤ ΔΕΥΑΔ για τα προβλήματα υδροδότησης στην Τοπική Κοινότητα Μετοχίου.

Μακροχρόνια προβλήματα απαιτούν μακροχρόνιες λύσεις αναφέρει ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α  Δυτικής Αχαΐας κ. Σπυρίδων Τραχάνης για τα προβλήματα υδροδότησης  στην Τοπική Κοινότητα Μετοχίου.

 

 

«Σαφώς και τους καλοκαιρινούς μήνες – όχι μόνο στο Λάππα – αλλά και σε  άλλες περιοχές παρατηρούνται προβλήματα σχετικά με την πίεση του νερού…» αναφέρει ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.  Δυτικής Αχαΐας κ. Σπυρίδων Τραχάνης και συνεχίζει λέγοντας : «Στην Τοπική Κοινότητα Μετοχίου, που περιλαμβάνει το Μετόχι, το Λάππα και το Βουπράσιο  το πρόβλημα δεν παρουσιάστηκε τα τελευταία  χρόνια, το πρόβλημα υπάρχει την τελευταία 20ετία. Αξιολογώντας αυτό το σημαντικό πρόβλημα της Τοπικής Κοινότητας,  η Δημοτική Αρχή και η Δ.Ε.Υ.Α.Δ  στην θητεία που διανύουμε καταφέραμε  να  ανορυχθεί νέα γεώτρηση στην Τοπική Κοινότητα  Μετοχίου με αποτέλεσμα να έχουμε βελτιώσει αρκετά το πρόβλημα. Παράλληλα έγινε η σύνδεση των παροχών στο νέο αγωγό ύδρευσης στο Λάππα  που και αυτό συμβάλλει στην ελαχιστοποίηση των απωλειών.   Είμαστε στο τελικό στάδιο για την ανόρυξη νέων γεωτρήσεων τόσο στο Λάππα όσο και στο Βουπράσιο, ύστερα από την ολοσχερή καταστροφή που υπέστησαν  οι  υπάρχουσες  γεωτρήσεις πριν λίγες ημέρες, παρόλο την οικονομική ασφυξία που αντιμετωπίζουμε και ευελπιστούμε να σταθούμε τυχεροί καθότι στην  περιοχή παρατηρείται σαθρότητα του εδάφους.

Κλείνοντας, κάνουμε έκκληση στους συμπολίτες μας να κάνουν χρήση και όχι κατάχρηση στο νερό και παράλληλα να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες – όσοι έχουν – ώστε να συμβάλουν και αυτοί  στην βελτίωση του προβλήματος που αντιμετωπίζει η Τοπική Κοινότητα Μετοχίου».

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων