Δόθηκε στην κυκλοφορία η γέφυρα της Καλογριάς

Δόθηκε σήμερα στην κυκλοφορία η γέφυρα της Καλογριάς, εξέλιξη που θα διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό την πρόσβαση προς τις εξαιρετικές παραλίες της ευρύτερης περιοχής.

Το έργο πραγματοποιήθηκε ύστερα από προγραμματική σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου και χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με κονδύλι ύψους 300.000 ευρώ.

Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας στην Καλογριά με την κατασκευή νέας γέφυρας υπήρξε στόχος που τον κυνηγήσαμε επίμονα και σε στενή συνεργασία με την Περιφέρεια» ανέφερε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς και συνέχισε:

«Κάθε φορά που ένας στόχος μας ολοκληρώνεται νοιώθουμε ικανοποίηση και ταυτόχρονα θυμόμαστε όλους τους στόχους που τελούν υπό υλοποίηση» κατέληξε ο Σπύρος Μυλωνάς.

(Φωτό: Πάνω στη νέα γέφυρα ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς, ο αντιπεριφερειάρχης Αχαϊας Χαράλαμπος Μπονάνος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλης Γκοτσόπουλος και οι αντιδήμαρχοι Κυριάκος Ορλώφ, Σπύρος Σταυρογιαννόπουλος και Κώστας Ταπεινός).

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων