Tακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Δυτικής Αχαΐας την Παρασκευή 22 Μαΐου 2015 και ώρα 13:30΄ στην Κάτω Αχαΐα και στο πολιτιστικό κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» του Δήμου, προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση της αριθμ. 14/2015 Απόφασης του Δημάρχου (άρθρο 58 παρ.2 του Ν.3852/10) περί χορήγησης δικαστικής πληρεξουσιότητας – εντολής στο δικηγόρο Αθηνών Ανδρέα Κ. Παπαρρηγόπουλο, για εκπροσώπηση -παράσταση του Δήμου ενώπιον του Α’ Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών κατά την εκδίκαση της ποινικής υπόθεσης κατά των εταιρειών “ENERGA και HELLAS POWER” και ψήφιση σχετικής πίστωσης.
  2. Απόδοση λογαριασμού και απαλλαγή υπολόγου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής.
  3. Έγκριση ή μη εξώδικου συμβιβασμού με τον Βασίλειο Πυρρή του Ηλία σχετικά με την υπ’ αριθ. 13/2015 διαταγή πληρωμής του Ειρηνοδικείου Δύμης.
  4. Έγκριση ή μη εξώδικου συμβιβασμού με τον Βασίλειο Πυρρή του Ηλία σχετικά με την υπ’ αριθ. 16/2015 διαταγή πληρωμής του Ειρηνοδικείου Δύμης.
  5. Εισήγηση στο Δ.Σ. περί έγκρισης ή μη εξώδικου συμβιβασμού με τον Παντελή Γ. Δημητριάδη.
  6. Άσκηση ή μη ανακοπής κατά της υπ’ αριθ. 24/2015 διαταγής πληρωμής του Ειρηνοδικείου Δύμης και του Ανδρέα Κων. Μπαλτίκα.
  7. Άσκηση ή μη έφεσης κατά της υπ’ αριθ. 5/2014 απόφασης του Ειρηνοδικείου Δύμης σχετικά με αγωγή του Θεοφάνη Χειμαργιώτη του Κλεάνθη.
  8. Διάθεση πιστώσεων προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015.

 

 

   

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝ. ΡΑΥΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων