Ύστερα από τις προειδοποιητικές διακοπές ρεύματος που πραγματοποίησαν τα συνεργεία της Δ.Ε.Η. στα αντλιοστάσια του δήμου Δυτικής Αχαΐας η Δ.Ε.Υ.Α Δυμαίων προβαίνει από αύριο σε διακοπές παροχών σε αυτούς που έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν χωρίς να παραβλέπει τον κοινωνικό της χαρακτήρα

«Ύστερα από τις προειδοποιητικές διακοπές ρεύματος που πραγματοποίησαν τα συνεργεία της Δ.Ε.Η. στα αντλιοστάσια του δήμου Δυτικής Αχαΐας η Δ.Ε.Υ.Α Δυμαίων προβαίνει από αύριο σε  διακοπές παροχών σε αυτούς που έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν χωρίς να παραβλέπει τον κοινωνικό της χαρακτήρα» τονίζει ο πρόεδρος της  Δ.Ε.Υ.Α. Δυμαίων Χρήστος Σκάγιας.

 

Αντιλαμβανόμαστε τα προβλήματα και τις ανάγκες που απορρέουν από την πρωτόγνωρη 7ετη πολύπλευρη κρίση, όμως ύστερα από τις διακοπές της Δ.Ε.Η. στα αντλιοστάσια αναγκαζόμαστε από αύριο να ξεκινήσουμε διακοπές σε παροχές υδροδότησης σε όλη την επικράτεια του Δήμου διατηρώντας την ευαισθησία μας σε πολίτες που ζουν στην ανέχεια.

Σε παροχές που έχουν αφαιρεθεί οι μετρητές και διαπιστώνεται ότι έχει ακολουθήσει παράνομη επανασύνδεση με τον κεντρικό αγωγό θα εφαρμόζεται  ΑΥΣΤΗΡΩΣ ότι προβλέπει ο κανονισμός της Δ.Ε.Υ.Α.Δ.

Η Δημοτική Αρχή  από την πρώτη στιγμή που εξελέγη τόσο με Δελτία Τύπου – τα οποία αν ανατρέξεις στην δημοσιότητα τα βρίσκεις – όσο και στις Λαϊκές Συνελεύσεις στα χωριά μας, τοποθετούσε ως υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα την αδυναμία εισπραξιμότητας  που αντιμετωπίζει η Δ.Ε.Υ.Α.Δ  και ζητούσε  επανειλημμένα τόσο την βοήθεια των πρόεδρων διότι γνωρίζουν καλύτερα από τον καθέναν τα τεκταινόμενα  στα χωριά τους όσο  και των συνδημοτών μας.

Σχετικά με τις ανακοινώσεις αυτών που είναι μαέστροι στην μικροπολιτική & την ψηφοθηρία με το νερό που χρόνια έκαναν,  τους ενημερώνουμε πως είμαστε ανοικτοί σε οποιαδήποτε συνεδρίαση προκαλέσουν,  όμως επειδή κατά την αναχώρησή τους το 2010 πάνω στην βιασύνη τους ξέχασαν να μας παραδώσουν –  εκτός από τα ενοίκια – και την κατάσταση  των οφειλών στην ύδρευση που άφησαν πρέπον  είναι να έχουν αυτά τα στοιχεία διότι δεν προκύψαμε από παρθενογένεση.

Επιπλέον ας αναλογιστούν και να συγκρίνουν το επίπεδο της οικονομικής κατάστασης  & δυνατότητας  του κάθε πολίτη το 2010 με το 2017, την υποστελέχωση των Δήμων καθώς και το οικονομικό στραγγαλισμό που έχει υποστεί η Τοπική Αυτοδιοίκηση στα χρόνια της κρίσης.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Προχωρούν τρία σημαντικά έργα στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας με ομόφωνη απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου – Αγώνας δρόμου από τη Δημοτική αρχή να σώσει τα έργα!

Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Αχαΐας θα προχωρήσουν τρία σημαντικά έργα για το Δήμο, τα οποία έφερε προς

Αναζήτηση

Search

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων