Υποβολή αιτήσεων των επιτυχόντων στα πεντάμηνα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας 2015 του ΟΑΕΔ

Μετά την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων των επιτυχόντων στα πεντάμηνα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας 2015 του ΟΑΕΔ, στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Δυτ. Αχαΐας (www.dimosdymaion.gr) έχουν αναρτηθεί τα δικαιολογητικά  που πρέπει να προσκομίσουν οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους.

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος θα πρέπει να προσέλθουν στον Δήμο Δυτ. Αχαΐας  για να καταθέσουν την αίτησή τους εντός πέντε ημερών από τη λήψη του σχετικού συστατικού σημειώματος από τον ΟΕ και να απευθυνθούν στις αρμόδιες υπαλλήλους  του Δήμου,  κα Σπανού Αγγελική & κα Σακελλαροπούλου Δωροθέα (τέρμα Δεξαμενού, πλησίον του Γυμνασίου Κ.Αχαΐας –τηλ.:26933-60153 & 107).

 

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι τα κάτωθι τα οποία μπορείτε να δείτε κάνοντας download από το site:

  1. ΑΙΤΗΣΗ (αναφέρονται τα δικαιολογητικά)
  2. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 23.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 23/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 22.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 22/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων