Υπογράφτηκε εργολαβία για την αγροτική οδοποιία στη Μόβρη

Υπογράφτηκε σήμερα (26/5) μεταξύ του Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας Σπύρου Μυλωνά και του αναδόχου του έργου Νίκου Ασκούνη η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Βελτίωση υφισταμένου αγροτικού δικτύου της Δημοτικής Ενότητας Μόβρης» με τελικό προϋπολογισμό 233.541 ευρώ. Η πίστωση για το έργο προέρχεται από το πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη» με συγχρηματοδότηση από το «Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης». Το συγκεκριμένο έργο αφορά την ασφαλτόστρωση αγροτικού δρόμου μήκους τριών χιλιομέτρων και πλάτους πέντε μέτρων.

«Η αγροτική οδοποιία αποτελεί μια από τις βασικές μας προτεραιότητες για δύο λόγους. Πρώτον, επειδή αφορά την καθημερινή ζωή και δουλειά χιλιάδων συνδημοτών. Δεύτερον, γιατί είναι ένας τομέας με τεράστια προβλήματα και κενά. Δουλέψαμε πέρυσι συστηματικά αλλά φέτος έχουμε εργολαβίες εκτεταμένων παρεμβάσεων σε όλες τις δημοτικές ενότητες που ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ» ανέφερε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς και συνέχισε: «Πρόκειται για ένα εξαιρετικά εκτεταμένο δίκτυο, μιλάμε για εκατοντάδες χιλιόμετρα και δουλεύουμε σκληρά με ασφαλτοστρώσεις, τσιμεντοστρώσεις και χαλικοστρώσεις αλλά και διαμορφώσεις πρανών και τάφρων, καθαρισμούς δρόμων κλπ. Οι ανάγκες είναι πάντα μεγαλύτερες από τις δυνατότητες αλλά διαθέτουμε σε εξέλιξη πρόγραμμα σημαντικών παρεμβάσεων που θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια», κατέληξε ο Δήμαρχος.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων