Υπό την αιγίδα του δήμου το Αχαγιώτικο Καρναβάλι – “Θα στηρίζουμε πάντα το σημαντικότερο πολιτιστικό γεγονός της περιοχής”, δηλώνει ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Νικολάου

Πρωτότυπες κατασκευές, κέφι, χαρά, διασκέδαση, σάτιρα, χρώματα, αστείες μεταμφιέσεις, χαμόγελα συνδυασμένα με μουσική,  χορό και καλή διάθεση  που σκόρπιζε γέλιο  και στιγμές ανεμελιάς  κατέκλυσαν την Κάτω Αχαΐα και μας έκαναν να νιώσουμε παιδιά, το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015 κατά την διάρκεια της καρναβαλικής παρέλασης.

Αρκετός κόσμος, πολλά παιδιά, εκατοντάδες μαθητές,  επισκέπτες και μέλη της Δημοτικής Αρχής προεξέχοντος του δημάρχου Χρήστου Νικολάου  έδωσαν το παρόν και «απέδρασαν από την καθημερινότητα» νιώθοντας ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση αλλά και αποδεικνύοντας εμπράκτως με την παρουσία τους πόσο πολύ αγαπάνε, τιμούν και στηρίζουν το Αχαγιώτικο καρναβάλι.

Ο δήμαρχος Χρήστος Νικολάου κατά τον χαιρετισμό του ευχαρίστησε την Καρναβαλική Επιτροπή, τους καρναβαλιστές, τους υπόλοιπους συντελεστές,  τους χορηγούς,  τους συμμετέχοντες,  τους παραβρισκόμενους, ευχήθηκε πολλές  διακρίσεις και βραβεία στο Πατρινό Καρναβάλι και μεταξύ άλλων  δήλωσε :

«Σήμερα όλοι οι συμμετέχοντες μας έκαναν να νιώσουμε με την παρουσία τους μια ψυχολογική ανάταση και παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε να ατενίζουμε με αισιοδοξία και προοπτική το μέλλον. Για πολλοστή φορά «Ψυχή» και «Φωνή» του καρναβαλιού ήσαν η «καρναβαλική επιτροπή» και οι «δήθεν αδιάφοροι» που με την αστείρευτη ευρηματικότητά τους κατάφεραν ξανά να πρωτοτυπήσουν. Η δυναμική που δείχνει το Αχαγιώτικο Καρναβάλι, η συμμετοχή των Καρναβαλιστών  κάθε ηλικίας  και η εξελικτική  πορεία του θεσμού αναγκάζουν την Δημοτική Αρχή να το εντάξει σ’ ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά δρώμενα για το Δήμο Δυτικής Αχαΐας. Ως εκ τούτου καλούμε, προκαλούμε και προσκαλούμε όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους, τους αναρίθμητους φίλους του κεφιού και της διασκέδασης,  τους ανήσυχους και ευρηματικούς πολίτες κάθε ηλικίας να συνδιοργανώσουμε   με συστηματική δουλειά, μεράκι, πάθος και αγάπη για το Δήμο μας την Καρναβαλική διοργάνωση του  δήμου Δυτικής Αχαΐας για το 2016».    

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων