Υπεγράφη η Σύμβαση Κατασκευής του Έργου: «Βελτίωση Υφιστάμενου Κτιρίου για τη Δημιουργία Χώρου Άσκησης Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων στα Σαγαίικα » προϋπολογισμού 105.463,42 ευρώ.

Υπεγράφη η Σύμβαση Κατασκευής του Έργου: «Βελτίωση Υφιστάμενου Κτιρίου για τη Δημιουργία Χώρου Άσκησης Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων στα Σαγαίικα » προϋπολογισμού 105.463,42 ευρώ.

Την Πέμπτη  5 Απριλίου 2017 μπήκαν οι υπογραφές, στο γραφείο Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας, η σύμβαση για την Κατασκευή του Έργου: «Βελτίωση Υφιστάμενου Κτιρίου για τη Δημιουργία Χώρου Άσκησης Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων στα Σαγαίικα » προϋπολογισμού 105.463,42 ευρώ.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση σήμερα να ικανοποιούμε ένα χρόνιο αίτημα της Τοπικής Κοινωνίας  των Σαγαιίκων.  Ο παλιός κινηματογράφος του «Κριμπά»,  στον οποίο εμείς οι μεγαλύτεροι είδαμε τα πρώτα κινηματογραφικά  έργα, αλλά έχουμε και πολλές αναμνήσεις,  μεταμορφώνεται  σε «στολίδι»  και παραδίδεται στην Τοπική Κοινωνία των Σαγαιίκων.  Το έργο κατασκευάζεται σε δύσκολες εποχές για το Δήμο,  καθώς θα πληρωθεί από ιδίους πόρους, όμως το οφείλαμε  τόσο στην Τοπική Κοινωνία όσο και στην Δημοτική Ενότητα Μόβρης  διότι αυτός ο χώρος θα αποτελέσει εργαστήρι Πολιτισμού, Παίδευσης, Εκπαίδευσης και άλλων δραστηριοτήτων.

 Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει, χωρίς πολλά λόγια αλλά με λόγο,  παρά τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, να κατασκευάζει έργα πνοής,  για όλους τους Δημότες, για όλες τις ηλικίες και για όλους τους ανθρώπους» τόνισε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου.

 

 

?

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων