Ξεκινούν τεστ στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας

Το κεντρικό ζήτημα των  ημερών είναι η διάδοση του κορονοϊού. Ένα δεύτερο αλλά εξίσου σημαντικό ζήτημα είναι η διάδοση ανακριβών πληροφοριών για την εξάπλωση του ιού.

Τις τελευταίες ώρες διακινούνται πληροφορίες για κρούσματα του κορονοϊού στην Αχαγιά και στο Δήμο μας. Πρόκειται για πληροφορίες που υπερβαίνουν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα και προκαλούν ανησυχίες στους δημότες.

Η λογική μας λέει ότι καθώς αυξάνονται τα κρούσματα σε όλη τη χώρα, κατά πάσα πιθανότητα θα αυξηθούν και στο Δήμο μας. Απέναντι σε αυτό το επικείμενο πρόβλημα η απάντηση έχει να κάνει με την αυστηρή τήρηση των μέτρων που μας έχουν υποδεχθεί.

Στο μεταξύ την Τρίτη (2/11) θα πραγματοποιηθούν 100 μοριακά τεστ στην Αχαγιά ενώ στις αμέσως επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθούν πολλαπλάσια rapint-test σε όλη την έκταση του Δήμου. Η διενέργεια αυτών των ελέγχων θα μας επιτρέψει να έχουμε μια ακριβή πρώτη εικόνα της κατάσταση στο Δήμο με βάση την οποία θα υπάρξουν και οι επόμενες κινήσεις.

Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τις αρμόδιες περιφερειακές και εθνικές υγειονομικές αρχές και θα ενημερώνει συνεχώς του δημότες για κάθε εξέλιξη που θα βασίζεται σε πραγματικά δεδομένα. Ταυτόχρονα είναι σε πλήρη ετοιμότητα για τη λήψη όλων των μέτρων που υπάγονται στις αρμοδιότητές του.

Τέλος, επειδή η κατάσταση είναι πράγματι κρίσιμη ο Δήμος προτρέπει και πάλι όλους τους δημότες σε αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 28.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 28/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 27.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 27/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων