Ξεκίνησαν τα έργα βελτίωσης και επισκευής του υφιστάμενου οδοστρώματος στο δήμο Δυτικής Αχαΐας.

 

 

DSC_0014

Παρά τις τεράστιες δυσκολίες και την οικονομική ασφυξία που αντιμετωπίζει ο δήμος Δυτικής Αχαΐας, η Δημοτική Αρχή  ξεκίνησε αγώνα δρόμου προκειμένου να “επουλώσει” τις τεράστιες “πληγές” που υπάρχουν στο οδόστρωμα και να  καταστήσει τις οδούς ασφαλείς ώστε να διευκολύνεται η πρόσβαση στις κατοικίες    σε όλες τις τοπικές κοινότητες και δημοτικές ενότητες του δήμου Δυτικής Αχαΐας.

DSC_0013

Ο  αρμόδιος  αντιδήμαρχος   κ. Αθανάσιος  Ραυτακόπουλος εκτός των άλλων αναφέρει :  « …ήδη έχουν καλυφθεί δεκάδες λακκούβες σε δρόμους της πόλης και των χωριών, ενώ η προσπάθεια συνεχίζεται καθημερινά. Σημαντική εδώ είναι η βοήθεια των δημοτών που πρέπει να ενημερώνουν την τεχνική υπηρεσία για τα σημεία όπου υπάρχουν λακκούβες…» ενώ τονίζει ότι «… η Δημοτική Αρχή παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει  αλλά και τις τεράστιες ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό στον  τεχνικό τομέα,  βρίσκεται καθημερινά δίπλα στους δημότες και προσπαθεί να αντιμετωπίζει τα προβλήματα της καθημερινότητας κάνοντας σημαντικές παρεμβάσεις και να δίνει λύσεις όπου είναι εφικτό… Παράλληλα με την σημαντική βοήθεια και την στήριξη των προέδρων των Δημοτικών & Τοπικών Κοινοτήτων αλλά και αρκετών εθελοντών έχουν ξεκινήσει  δράσεις καλλωπισμού και εξωραϊσμού σε κομβικά σημεία του δήμου και προοδευτικά θα συνεχιστούν σε όλη τη Δυτική Αχαΐα».

 

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Προχωρούν τρία σημαντικά έργα στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας με ομόφωνη απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου – Αγώνας δρόμου από τη Δημοτική αρχή να σώσει τα έργα!

Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Αχαΐας θα προχωρήσουν τρία σημαντικά έργα για το Δήμο, τα οποία έφερε προς

Αναζήτηση

Search

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων