Βραδιά βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ

Ο Τομέας Παιδείας του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, εκφράζοντας  τα ειλικρινή αισθήματα εκτίμησης και χαράς,  για την επιτυχή είσοδο στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ των μαθητών των Λυκείων και του ΕΠΑΛ του Δήμου μας  τη σχολική χρονιά 2015-2016, για μια ακόμα χρονιά, διοργανώνει εκδήλωση βράβευσης για αυτούς τους μαθητές και τις οικογένειές τους, που από φέτος είναι ακαδημαϊκοί πολίτες και    σας προσκαλεί στη  βραδιά βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών  στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ  την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 20:00 στον προαύλιο χώρο του Νέου Δημαρχείου στην Κάτω Αχαΐα (πρώην 1ο Δημοτικό Σχολείο Κ. Αχαΐας)
Η παρουσία όλων μας σε μια σημαντική στιγμή για όσους μαθητές εισέρχονται φέτος στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία για την κοινωνία και την χώρα μας  είναι σημαντική. Γιατί δεν θα επιβραβεύσουμε απλά μια επιτυχή εξέλιξη των προσπαθειών τους αλλά στο πρόσωπο των νέων σπουδαστών θα επιβραβεύσουμε  όλα τα νέα παιδιά, την μόνη σίγουρη επένδυση της κοινωνίας και της χώρας μας.
Τέλος, για όσους μαθητές προσπάθησαν αλλά  δεν κατάφεραν να αποτυπωθεί το όνομά τους στον κατάλογο των επιτυχόντων, τους λέμε, ότι η σημερινή ημέρα ας γίνει αφετηρία για άντληση δυνάμεων, περισυλλογή και συνετών αποφάσεων. Μια νέα αρχή και ένα νέο ταξίδι τώρα ξεκινά. Χρειάζεται επιμονή και να είναι σίγουροι ότι οι δρόμοι για την επιτυχία είναι βέβαιο ότι τους περιμένουν.
Σαν Δήμος, σαν κοινωνία γενικότερα, περιμένουμε πολλά από την νέα γενιά  για να γίνουν τα όνειρά σας και οι στόχοι σας, βατήρας για ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας.

 

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Προχωρούν τρία σημαντικά έργα στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας με ομόφωνη απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου – Αγώνας δρόμου από τη Δημοτική αρχή να σώσει τα έργα!

Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Αχαΐας θα προχωρήσουν τρία σημαντικά έργα για το Δήμο, τα οποία έφερε προς

Αναζήτηση

Search

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων