Βραδιά βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 20:00 στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Κάτω Αχαΐας.

Ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου και ο Βοηθός Δημάρχου για θέματα Παιδείας κ. Ξενοφών Μπαχράς, εκφράζοντας τα ειλικρινή αισθήματα εκτίμησης και χαράς,  για την επιτυχή είσοδο στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ των μαθητών των Λυκείων και του ΕΠΑΛ του Δήμου μας  τη σχολική χρονιά 2014-2015 , για άλλη μια φορά έτσι και φέτος διοργανώνει και   σας προσκαλεί στη

βραδιά βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών  στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ

την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 20:00 στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Κάτω Αχαΐας.

 

Η παρουσία όλων μας σε μια σημαντική στιγμή για όσους μαθητές εισέρχονται φέτος στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία για την κοινωνία και την χώρα μας  είναι σημαντική. Γιατί δεν θα επιβραβεύσουμε απλά μια επιτυχή εξέλιξη των προσπαθειών τους αλλά στο πρόσωπο των νέων σπουδαστών θα επιβραβεύσουμε  όλα τα νέα παιδιά, την μόνη σίγουρη επένδυση της κοινωνίας και της χώρας μας.

Ο ΒΟΗΘΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΞΕΝΟΦΩΝ ΜΠΑΧΡΑΣ

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ 4 Μόλις αντιληφθείτε μια πυρκαγιά Τηλεφωνήστε ΑΜΕΣΩΣ στην Πυροσβεστική Υπηρεσία (τηλ.199) και δώστε σαφείς πληροφορίες για: την τοποθεσία

Αναζήτηση

Search

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων