Βραδιά θερινού σινεμά πραγματοποιήθηκε χθες στην Κάτω Αχαΐα με την προβολή του «Ποτέ την Κυριακή» που μάγεψε τους παρευρισκομένους.

IMG_20150715_212306

 

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε χθες το βράδυ η προβολή της πολυβραβευμένης ελληνικής ταινίας «Ποτέ την Κυριακή» στα πλαίσια του πολιτιστικού φεστιβάλ του Δήμου Δυτ. Αχαΐας ¨Δύμαια 2015¨  και των βραδιών κινηματογράφου που εντάσσονται σε αυτό.

Πλήθος συμπολιτών, από διαφορετικές ηλικίες,  μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και γέμισαν τον προαύλιο χώρο των Δημοτικών Υπηρεσιών, όπου και έγινε η προβολή της ταινίας με την αξέχαστη και εκθαμβωτική Μελίνα Μερκούρη.

Ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Νικολάου,  εκτός των άλλων τόνισε «… παρά τις δύσκολες ώρες τις οποίες διέρχεται η  χώρας μας και τις ανυπέρβλητες δοκιμασίες που καλούμαστε  να αντιμετωπίσουμε, δεν το βάζουμε κάτω. Σε όποια περίπτωση είναι εφικτό τα ¨Δύμαια 2015¨  θα πραγματοποιηθούν κόντρα στο αρνητικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί , με στόχο την ηθική αλλά και ψυχολογική μας ανάταση. Γιατί μέσα από τέτοιες δραστηριότητες  θα παλέψουμε μέσα στον ορυμαγδό που μαστίζει την κοινωνία μας».

 

Από την πλευρά του κοινωνικού τομέα του Δήμου, η πρόεδρος της ΚΕΔΔΥ και βοηθός δημάρχου για θέματα πολιτισμού , κα Πατρούλα Κοκκίνη,  τόνισε ότι μπορεί πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων να ακυρώθηκαν λόγω της υφιστάμενης κατάστασης,  ο Δήμος Δυτ. Αχαΐας οφείλει να είναι πλησίον του δοκιμαζόμενου πολίτη στην πράξη ακόμη και με πολιτιστικές εκδηλώσεις τέτοιου τύπου,ενώ και οι δύο πλευρές αμφότερες θα ήθελαν να ευχαριστήσουν την εταιρία ΕΨΑ για την ευγενική από μέρους τους προσφορά με πληθώρα αναψυκτικών που δρόσισαν το κοινό.

Προβολές θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες Δημοτικές Ενότητες και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μας ( το πρόγραμμα είναι αναρτημένο στην σελίδα του Δήμου Δυτ. Αχαΐας : http://dimosdymaion.gr ).

 

 

 

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων