Βελτιώσεις στην τιμολογιακή πολιτική  της  Δ. Ε. Υ. Α.  Δυμαίων με σημαντικές μειώσεις  για τα ασθενέστερα οικονομικά στρώματα και τις ευπαθείς ομάδες.

 

«Με υπευθυνότητα και γνώση για τις δαπάνες συντήρησης και λειτουργίας της εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων και των δικτύων ύδρευσης & αποχέτευσης       αλλά και με κοινωνική ευαισθησία λαμβάνοντας υπ’ όψη τις εκάστοτε οικονομικές συνθήκες  για τα ασθενέστερα στρώματα και τις ευπαθείς ομάδες προβαίνουμε σε σημαντικές βελτιώσεις στην τιμολογιακή πολιτική της Δ.Ε.Υ.Α. Δυμαίων…»  αναφέρει  ο Δήμαρχος  Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου και τονίζει ότι : «  Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η νεοσύστατη Δ.Ε.Υ.Α. Δυμαίων να εδραιωθεί στην συνείδηση  των συνδημοτών μας ως μια δυναμική και βιώσιμη επιχείρηση, που γνωρίζει και υπερασπίζεται τον κοινωνικό της ρόλο σε μια περίοδο πολύ δύσκολη οικονομικά και παράλληλα λειτουργεί δίκαια σε παράνομες ενέργειες &  υπερβολικές χρεώσεις που μας κληροδότησαν ορισμένοι Καποδιστριακοί Δήμοι».

Άποροι, Πολύτεκνοι, Τρίτεκνοι, Α.Μ.Ε.Α. & Νεφροπαθείς είναι ορισμένες από τις ομάδες που  συμπεριλαμβάνονται  στο κοινωνικό τιμολόγιο.

«Η ορθολογική χρήση του νερού, η κοστολόγηση των υπηρεσιών, τα τιμολόγια ύδρευσης, το τέλος καθορισμού για βυτιοφόρα μεταφοράς λυμάτων καθώς και οι σημαντικές μειώσεις που προβλέπονται στις ευπαθείς ομάδες τους Δήμου Δυτικής Αχαΐας θα συζητηθούν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου  την ερχόμενη Τετάρτη…» ανέφερε ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Δυμαίων κ.  Σπυρίδων Τραχάνης.

 

 

φώτο: από την συνάντηση της Δημοτικής Αρχής και των προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Μόβρης τον περασμένο Ιούλιο 

 

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων