Τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Ε.Λ.Γ.Α επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου ζητώντας την άμεση καταγραφή των ζημιών από την τελευταία θεομηνία.

 Ο Δήμαρχος περιέγραψε στον διευθυντή του Ε.Λ.Γ.Α.  τον κ.  Γεώργιο Κεχαγιά καθώς και στα στελέχη της υπηρεσίας, κ. Ιωάννη Βόσσιο – Τμηματάρχη Εκτιμήσεων & κ. Παν/τη Τέκκο– Επόπτη Αχαΐας,  τις τραγικές συνέπειες που είχε η θεομηνία τόσο στο φυτικό  όσο  και στο ζωικό κεφάλαιο των αγροτών και ζήτησε την άμεση καταγραφή των ζημιών, ενώ ανέφερε ότι υπάρχει μεγάλος αριθμός καλλιεργήσιμων εκτάσεων οι οποίες  δεν έχουν δηλωθεί  σύμφωνα με την προθεσμία που προβλέπεται από τον Ε.Λ.Γ.Α. και ζήτησε να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια ώστε να προβλεφθεί αποζημίωση και για αυτές τις εκτάσεις (έως 07/11/15 τίθεται η προθεσμία).

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  κ. Βασίλειος  Γκοτσόπουλος και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αλέκος Ορδίτης καθώς και παραγωγοί από την Δυτική Αχαΐα

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ποδοσφαιρικός αγώνας παλαιμάχων Δυτικής Αχαΐας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο νέο γήπεδο του Κρίνου, με πρωτοβουλία του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Ποδοσφαιρικός αγώνας παλαιμάχων Δυτικής Αχαΐας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο νέο γήπεδο του Κρίνου, με πρωτοβουλία του Δήμου Δυτικής Αχαΐας. Ένας αγώνας

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων