Τον υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Σκουρλέτη συνάντησε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου.

 

 

Τον υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Σκουρλέτη συνάντησε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου.

 

Άμεση ενημέρωση για το πλήγμα που δέχθηκε ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας από την καταστροφική πυρκαγιά της 11ης Σεπτεμβρίου 2017  είχε ο  κ. Παναγιώτης Σκουρλέτης  από το Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας Χρήστο Νικολάου κατά την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών.

«Ενημερώσαμε τον κ. Σκουρλέτη με κάθε λεπτομέρεια για την κατάσταση που επικρατεί στο δήμο μας ύστερα από την καταστροφή που μας βρήκε καθώς και για την διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από τις δασικές πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν  (αντιπλημμυρική θωράκιση κ.τ.λ.) αλλά και τις καταστροφές που υπέστησαν τα δίκτυα ύδρευσης , άρδευση, αντλιοστάσια κ.τ.λ.…..….πήραμε οδηγίες για τις επόμενες ενέργειες που πρέπει να κάνουμε και είμαστε πεπεισμένοι ότι όπως και στο παρελθόν πολλές φορές μας έχει βοηθήσει ο κ. Σκουρλέτης το ίδιο θα πράξει και τώρα που τα πράγματα είναι τραγικά για τις πυρόπληκτες  περιοχές του Δήμου μας … Επιπλέον μας δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσουμε για το πρόβλημα που έχει προκύψει με τις διακοπές της ΔΕΗ καθώς και σε τι στάδιο βρισκόμαστε σχετικά με την εγγύηση του Δήμου για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές της  ΔΕΥΑΔ. Κλείνοντας , συζήτηση έγινε και για το νέο εκλογικό νόμο που ετοιμάζει το Υπουργείο Εσωτερικών ενόψει τον επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών».

 

 

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 23.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 23/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 22.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 22/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων