Τον υφυπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης, Τουρισμού, Δημοσίων Επενδύσεων και αρμόδιο για το Ε.Σ.Π.Α. κ. Αλέξιο Χαρίτση επισκέφτηκε ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ.Χρήστος Νικολάου

Η καλύτερη ενημέρωση – συνεργασία  καθώς και ο σωστός συντονισμός  για τη νέα προγραμματική περίοδο 2014 – 2020 ήταν τα θέματα που συζητήθηκαν στην συνάντηση των δυο ανδρών. «Η κατεύθυνση του δήμου Δυτικής Αχαΐας αποβλέπει στην  αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων χρηματοδοτικών εργαλείων, της Ευρώπης αλλά και του ιδιωτικού τομέα, ανέφερε ο δήμαρχος και συνέχισε λέγοντας ότι στην νέα προγραμματική περίοδο 2014-2020 θα πρέπει να περιλαμβάνονται μικρά και μεσαία έργα, κοινωνικά χρήσιμα καθώς επίσης και προγράμματα ενίσχυσης του κοινωνικού κράτους για την καταπολέμηση της φτώχειας και της ανθρωπιστικής κρίσης».

Παράλληλα ο δήμαρχος ενημέρωσε τον υφυπουργό για τις εξελίξεις σχετικά με τον κίνδυνο που υπάρχει για την απένταξη του έργου Γ.Π.Σ./Σ.Χ.Ο.Ο.Α.Π. Δ. Ορίων Δ.Ε. Δύμης Δ. Δυτικής Αχαΐας, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ε.Σ.Π.Α 2007-2013 και ζήτησε την συμβολή του ώστε να δοθεί παράταση καθώς έχει εκτελεστεί το 80% των εργασιών  του συνολικού έργου.

Ο υφυπουργός δεσμεύτηκε ότι θα υπάρχει καλύτερος συντονισμός και συνεργασία για τη νέα προγραμματική περίοδο 2014 – 2020 καθώς και ότι θα εξεταστεί από τον ίδιο προσωπικά η παράταση του έργου.

 

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 27.04.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 27/04/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων