Τον σύλλογο Τριτέκνων Δυτικής Αχαΐας ¨Οι Δύμαιοι¨ υποδέχθηκε στο δημαρχείο Δυτικής Αχαΐας ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Νικολάου.

Συνάντηση με τον σύλλογο Τριτέκνων Δυτικής Αχαΐας ¨Οι Δύμαιοι¨, είχε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου. Η διοίκηση του συλλόγου μέσα σε φιλικό περιβάλλον ενημέρωσε τον Δήμαρχο για τα προβλήματα που ταλανίζουν τους τρίτεκνους και ζήτησαν να εξεταστεί η δυνατότητα παράτασης της  παραχώρησης  χώρου ώστε να στεγαστεί ο σύλλογος.

Ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Νικολάου μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής : «Γνωρίζω από πρώτο χέρι, καθότι  είμαι και εγώ τρίτεκνος, τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλες οι οικογένειες τριτέκνων. Προβλήματα που καθημερινά αυξάνονται και δυστυχώς πολλά απ’ αυτά παραμένουν άλυτα. Η Δημοτική Αρχή στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής και σύμφωνα με τις δυνατότητες που έχει  καταβάλλει προσπάθειες ώστε στοιχειωδώς να βοηθηθούν οι οικογένειες των τριτέκνων.  Όσον αφορά την δυνατότητα παράτασης παραχώρησης χώρου (στην βιβλιοθήκη του δήμου)είμαστε θετικοί και σύντομα θα ικανοποιήσουμε  αυτό το δίκαιο αίτημα, ενώ υπό εξέταση είναι και το αίτημα για μείωση των δημοτικών τελών για τις οικογένειες των τριτέκνων».      

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 27.04.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 27/04/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων