Τον πρόεδρο της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. κ. Κωνσταντίνο Ασκούνη επισκέφτηκε ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου.

Ενημέρωση για τα νέα προγράμματα που ετοιμάζονται να ¨τρέξουν¨, την εξέλιξη και τα οφειλόμενα του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» και την στήριξη των εξειδικευμένων επιστημόνων της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. με πλούσια εμπειρία σε θέματα τοπικής ανάπτυξης και τεχνολογικών εφαρμογών  ζήτησε ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας  κ. Χρήστος Νικολάου από τον κ. Ασκούνη.   

Τόσο ο κ. Ασκούνης όσο και ο διευθυντής της Ε.Ε.Τ.Α.Α.  κ. Γιάννης Γούπιος   ανέφεραν ότι γίνονται προσπάθειες, με το υπουργείο εργασίας,  ώστε να εξασφαλιστούν τα οφειλόμενα χρήματα για τους εργαζόμενους του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» και  τόνισαν ότι τόσο η ηγεσία όσο και το έμπειρο στελεχιακό  δυναμικό της Ε.Ε.Τ.Α.Α. είναι στη διάθεση της Δημοτικής Αρχής.

Στην συνάντηση παραβρέθηκε και  η πρόεδρος της ΚΕΔΔΥ  κ. Πατρούλα Κοκκίνη.

 

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 27.04.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 27/04/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων