Τον περιφερειακό διευθυντή πρωτοβάθμιας & δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδος κ. Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο επισκέφτηκε ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου μετά το κλείσιμο του σχολείου των Σαγαιΐκων λόγω της ύπαρξης κρουσμάτων ψώρας

Την διαβεβαίωση ότι τόσο τα συνεργεία του Δήμου Δυτικής Αχαΐας όσο και ιδιώτες έχουν ήδη αρχίσει τον καθαρισμό και την απολύμανση στο χώρο του σχολείου, στο προαύλιο καθώς και στους καταυλισμούς των Ρομά  σύμφωνα με τις οδηγίες του κλιμακίου διεύθυνσης υγείας έδωσε ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου  στον περιφερειακό  διευθυντή  κ. Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο.

Παράλληλα ο δήμαρχος ο οποίος συνοδευόταν τόσο από την διευθύντρια του σχολειού κ. Ασημακοπούλου Ευανθία όσο και τους αντιδημάρχους κ.κ. Παλαιολόγο Γεώργιο, Μυλωνά Παναγιώτη, Μπαχρά Ξενοφώντα καθώς και τους γονείς Κολλιόπουλο Κωνσταντίνο, Σαλαμαλίκη Ελένη και Δημητρόπουλο Παναγιώτη,  ζήτησε να πραγματοποιηθεί διευρυμένη σύσκεψη την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 11:30 στον δημαρχείο Μόβρης , στα Σαγαίικα,  μέσα από την οποία θα δοθεί η δυνατότητα στους δικαιολογημένα ανήσυχους γονείς να απαντηθούν ερωτήματα και προβληματισμοί που έχουν προκύψει και να ανοίξει ένας πολιτισμένος διάλογος σχετικά με την λειτουργία του δημοτικού σχολείου Σαγαιΐκων.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Search

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων