Τον Γενικό Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης κ. Γεώργιο Τζιάλλα επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ.Χρήστος Νικολάου

Την στήριξη και την βοήθεια του υπουργείου Τουρισμού  για την ανάδειξη της Δυτικής Αχαΐας ως πρώτης γραμμής προορισμού ζήτησε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ.Χρήστος Νικολάου από τον Γ.Γ. του Υπουργείου κ. Γεώργιο Τζιάλλα, την σύμβουλο της Υπουργού Τουρισμού, κα Ευρυδίκη Κουρνέτα και από τους υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου που παρευρέθησαν στη συνάντηση.

«Ζούμε  σ’ έναν ευλογημένο τόπο με απεριόριστες φυσικές ομορφιές και πλούσια αξιοθέατα. Πανέμορφοι βιότοποι, πεντακάθαρες θάλασσες και καταπληκτικές παραλίες με μεγάλες και σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες, που την θερινή σεζόν γεμίζουν ασφυκτικά από επισκέπτες. Με παραλίες που σταθερά τα τελευταία χρόνια κερδίζουν τη Γαλάζια Σημαία. Με αρχαιολογικούς χώρους που έχουν τεράστια ιστορική σημασία για τη Χώρα μας και δέχονται μεγάλο αριθμό επισκεπτών. Ενώ παράλληλα στο Δήμο μας βρίσκεται και το Πολιτικό αεροδρόμιο του Αράξου, που εξυπηρετεί περισσότερους από  150.000 χιλιάδες τουρίστες τον χρόνο. Όλα αυτά κ. Γενικέ αποτελούν την μικρογραφία του Δήμου Δυτικής Αχαΐας  , ενός Δήμου – πάνω απ’ όλα φιλόξενου- που στοχεύουμε να τον κάνουμε προορισμό και γι’ αυτό τον λόγο ζητούμε την βοήθεια του Υπουργείου ……» τόνισε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ.Χρήστος Νικολάου.

«Γνωρίζω πολύ καλά την πανέμορφη περιοχή σας διότι υπήρξα φοιτητής του Πανεπιστήμιου Πατρών καθώς και αθλητής σε ομάδα της περιοχής…» ανέφερε ο Γ.Γ.  του  Υπουργείου κ. Τζιάλλας και συνέχισε λέγοντας «..…δεσμεύομαι να επισκεφθώ το Δήμο Δυτικής Αχαΐας και να συμβάλλω τόσο στην επιτυχία της ημερίδας για τον τουρισμό που ετοιμάζεται καθώς και στην προβολή του τόπου της ευρύτερης περιοχής  διότι αποτελεί αναδυομένη δύναμη για τουρισμό όλο το χρόνο».

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 27.04.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 27/04/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων