Τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας, κ. Χρήστο Νικολάου επισκέφτηκε ο νέος Διοικητής Ν.Δ.Ι, κ. Παναγιώτης Τριαντόπουλος

Δελτίο τύπου

Στο γραφείο του υποδέχτηκε χθες ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, κ. Χρήστος Νικολάου,  το  νέο Διοικητή της Ναυτικής Διοίκησης Ιονίου, Αντιπλοίαρχο κ. Παναγιώτη Τριαντόπουλο, ο οποίος ανέλαβε τα καθήκοντά του αρχές του τρέχοντος μηνός.

Ο Δήμαρχος του ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή δύναμη, ενώ και οι δύο επικύρωσαν την συνέχιση της αγαστής συνεργασίας ανάμεσα στον Δήμο Δυτικής Αχαΐας και τη Ναυτική Διοίκηση Ιονίου, αφού αυτό, όπως τόνισαν, είναι προς όφελος του τόπου και εν γένει της τοπικής κοινωνίας.

Τέλος στην μεταξύ τους συζήτηση ετέθη το ζήτημα της από κοινού διοργάνωσης ημερίδας με σκοπό την ενημέρωση για την σημαντικότητα του Ναυτικού Οχυρού στον Άραξο (στα διοικητικά όρια του Δήμου Δυτικής Αχαΐας) αλλά και την ανάδειξη  της ιστορίας του χώρου (λίμνη Πάπα).

Τον Διοικητή συνόδευε ο κ. Νικόλαος Κολλιόπουλος (πλωτάρχης Ε’).

 

20160921_091215

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 28.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 28/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 27.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 27/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων