Τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας επισκέφτηκαν σήμερα ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αχαΐας κ. Νικόλαος Ρουμελιώτης και ο διοικητής Π.Υ ΒΙΠΕ κ. Ανδρέας Στεμπίλης.

Τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστο Νικολάου  επισκέφτηκαν σήμερα ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αχαΐας κ. Νικόλαος Ρουμελιώτης και ο διοικητής Π.Υ ΒΙΠΕ  κ. Ανδρέας Στεμπίλης. Σε κλίμα άψογης και αγαστής  συνεργασίας, οι παράγοντες της πυροσβεστικής υπηρεσίας ενημέρωσαν τον Δήμαρχο για την κατάσταση στο Γιαννισκάρι Αχαΐας όπου ξέσπασε χθες το απόγευμα πυρκαγιά. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις έδωσαν μάχη με τις φλόγες  καθ’ όλη την διάρκεια της νύχτας και η φωτιά έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο. Οι κ.κ Ρουμελιώτης και Στεμπίλης θέλησαν να τονίσουν ότι ακόμα ο κίνδυνος μαίνεται και θα πρέπει όλοι οι φορείς αλλά και οι πολίτες να βρίσκονται σε επιφυλακή.

Στο σημείο παραμένουν και επιχειρούν ακόμα 5 οχήματα της Πυροσβεστικής με 10 πυροσβέστες και 10 άτομα πεζοπόρο τμήμα, προκειμένου να σβήσουν και τις τελευταίες μικροεστίες φωτιάς, αλλά και βυτιοφόρο του Δήμου Δυτικής Αχαΐας καθώς και πυροσβεστικά οχήματα τύπου «Ντακότα».

Τέλος αξιοσημείωτο θα ήταν να αναφερθεί ότι η συνεργασία του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, της πυροσβεστικής υπηρεσίας , των εθελοντών του ΣΕΔΙΠ και της αντιδημαρχίας πολιτικής προστασίας του δήμου είναι υποδειγματική.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 28.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 28/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 27.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 27/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων