Τoν διευθυντή του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλη Μαστρογιάννη συνάντησε ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου.

Επίσκεψη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη πραγματοποίησε ο δήμαρχος και μέλη της Δημοτική Αρχής Δυτικής Αχαΐας. Η αναβάθμιση του αστυνομικού τμήματος και η δημιουργία νέου τμήματος ασφαλείας  στην Κάτω Αχαΐα ήταν τα θέματα που συζητήθηκαν.

Πιο συγκεκριμένα ο δήμαρχος ανέλυσε διεξοδικά την ιδιαιτερότητα της κατάστασης που επικρατεί στο δήμο όπως τα φαινόμενα της κλοπής που παρουσιάζουν έξαρση, των διαρρήξεων, της εμπορίας των ναρκωτικών, της βιαιότητας και εν γένει της παραβατικότητας  ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στ’ ότι τους καλοκαιρινούς μήνες σχεδόν όλη η αστυνομική δύναμη της περιοχής απασχολείται στο Πολιτικό Αεροδρόμιο του Αράξου.

Ο κ. Μαστρογιάννης ανέφερε ότι γνωρίζει τόσο την περιοχή όσο και τα ιδιαίτερα προβλήματά της και δεσμεύτηκε ότι θα εξεταστεί σοβαρά το αίτημα για την δημιουργία τμήματος ασφαλείας στην Δυτική Αχαΐα.

Τον δήμαρχο συνόδευαν ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΔ κ. Σπύρος Τραχάνης και ο βοηθός δημάρχου κ. Νικόλαος Οικονομόπουλος .

 

 

20151112_110410

 

 

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 27.04.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 27/04/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων