Τον αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας κ. Γρηγόρη Αλεξόπουλο επισκέφτηκε ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου.

Συζήτηση εφ’  όλης της ύλης μεταξύ του Aντιπεριφερειάρχη  Αχαΐας κ. Γρηγόρη Αλεξόπουλου και του δημάρχου Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστου Νικολάου  πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Π.Ε. Αχαΐας  την Τετάρτη 20 Μαΐου 2015. Η επέκταση του φράγματος Πηνειού, για την ύδρευση και άρδευση της Δυτικής Αχαΐας, η διάβρωση των ακτών όλου του παραλιακού μετώπου, η καλύτερη διαχείριση των απορριμμάτων, έργα και δίκτυα αποχέτευσης, επέκταση του Προαστιακού και καλύτερος προγραμματισμός & συντονισμός για το νέο Σ.Ε.Σ. ήταν τα θέματα που περιελάμβανε η ατζέντα.

Παράλληλα ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου ζήτησε να ενταχθούν στις βελτιωτικές παρεμβάσεις των οδοστρωμάτων  – που γίνονται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος – τόσο η αλλαγή τάπητα στη Ν.Ε.Ο.  στο ύψος των   Σαγαιΐκων  όσο και  στην Κάτω Αχαΐα στην οδό Αποστόλου Ανδρέα και Αράξου  στο οποίο και  ανταποκρίθηκε θετικά ο Αντιπεριφερειάρχης  κ. Γρηγόρης Αλεξόπουλος.   

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο αναπληρωτής δημάρχου κ. Αθανάσιος Ραυτακόπουλος  και ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ της 1ης Δ.Ε.  &  ΔΕΥΑ Δυτικής Αχαΐας  κ. Σπύρος Τραχάνης.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 27.04.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 27/04/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων