Τον αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο επισκέφτηκε ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου.

DSC00250

Η επαναλειτουργία  των  πυρηνελαιουργείων  στην Βιομηχανική Περιοχή Πατρών  αλλά και  οι παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στο οδόστρωμα της  Ν.Ε.Ο. Πατρών  Πύργου  και στην Κάτω Αχαΐα  συζητήθηκαν κατά την συνάντηση των δυο  παραγόντων.

            Πιο συγκεκριμένα ο δήμαρχος τόνισε ότι είναι απαράδεκτη η επαναλειτουργία των πυρηνελαιουργείων διότι συνεχίζεται  η περιβαλλοντική επιβάρυνση  αλλά και η υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Αχαΐας και ζήτησε την αυστηροποίηση των περιβαλλοντικών όρων για τα συγκεκριμένα εργοστάσια.

Παράλληλα ζήτησε να ενταχθούν στις βελτιωτικές παρεμβάσεις των οδοστρωμάτων  – που γίνονται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος – τόσο η αλλαγή τάπητα στη Ν.Ε.Ο.  στα  Σαγαίικα όσο και  στην Κάτω Αχαΐα στην οδό Αποστόλου Ανδρέα και Αράξου.

Τέλος η Δημοτική Αρχή συμπαρίσταται στους περιβαλλοντικούς & πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015 και ώρα 10:00  στις κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας  – στην ΒΙ.ΠΕ Πατρών για την επαναλειτουργία των πυρηνελαιουργείων – και καλεί όλους τους  πολίτες να συμμετέχουν.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων