Το νέο απορριμματοφόρο αυξάνει τις δυνατότητες περισυλλογής απορριμμάτων

Παρελήφθη από την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Δυτικής Αχαΐας ένα καινούργιο απορριμματοφόρο όχημα 16 τόνων τύπου πρέσας. Η δαπάνη για την απόκτησή του άγγιξε τις 150.000 ευρώ και η σχετική χρηματοδότηση προέρχεται από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ». Το απορριμματοφόρο θα τεθεί σε κυκλοφορία τις επόμενες ημέρες αφού πρώτα ολοκληρωθεί η διαδικασία έκδοσης των πινακίδων κυκλοφορίας του.

«Με το νέο απορριμματοφόρο αυξάνονται σημαντικά οι δυνατότητές μας στην αποκομιδή των απορριμμάτων και ταυτόχρονα ανανεώνεται ο γερασμένος στόλος απορριμματοφόρων που διαθέτουμε» ανέφερε σε σχετική του δήλωση ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς και πρόσθεσε: «Είναι ένα πρώτο βήμα σε μια γενικότερη προσπάθεια αναβάθμισης του τεχνικού εξοπλισμού που διαθέτει ο Δήμος. Εργαζόμαστε συστηματικά έτσι ώστε ο Δήμος να αποκτήσει όλον τον αναγκαίο εξοπλισμό που θα του επιτρέψει να ασκεί πλήρως τα καθήκοντά του, από τον τομέα της καθαριότητας μέχρι την αγροτική οδοποιία και την πολιτική προστασία» κατέληξε ο Σπύρος Μυλωνάς.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 17.05.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 17/05/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 16.05/2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 16/05/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων