Το Κτίριο «Μελίνα Μερκούρη» Τα Χρέη Του Και Η Ενοικίασή Του

Το Διοικητικό Συμβούλιου του ΟΤΑΔ (Οργανισμός Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων) αποφάσισε να προχωρήσει στη μίσθωση του ακινήτου «Μελίνα Μερκούρη» στην Κάτω Αχαϊα.

Όπως είναι γνωστό το κτίριο είναι κληροδότημα που ανήκει στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» και ο Δήμος το χρησιμοποιεί για πάνω από δέκα χρόνια και για διάφορες χρήσεις.

Η νυν διοίκηση του ΟΤΑΔ βρέθηκε αντιμέτωπη με το εξής πρόβλημα: Η διοίκηση του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» να διεκδικεί μισθώματα παρελθόντων ετών ύψους περί τις 68.000 ευρώ για τη χρήση του κτιρίου εκ μέρους του Δήμου και του ΟΤΑΔ.

Κατά τις σχετικές διαπραγματεύσεις προκρίθηκε το πάγωμα της οφειλής με ταυτόχρονη κανονική μίσθωση του κτιρίου για τις πολιτιστικές ανάγκες του Δήμου.

Αυτοί που παρέδωσαν το πρόβλημα άλυτο στη νυν διοίκηση του ΟΤΑΔ, παραλείποντας την εκπλήρωση των υποχρεώσεών τους ως μισθωτές,  είναι προτιμότερο να κάνουν την αυτοκριτική τους και όχι να ασκούν κριτική στην τωρινή απόφαση.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 12.08.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 12/08/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων