Τo γενικό γραμματέα του υπουργείου υποδομών κ. Γεώργιο Δέδε επισκέφτηκε ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου

Τα σημαντικά προβλήματα και οι τεράστιες πληγές που άφησε η θεομηνία στο δήμο Δυτικής Αχαΐας καθώς και οι εξελίξεις με την δημοπράτηση του αυτοκινητοδρόμου Πατρών – Πύργου ήταν τα θέματα που συζήτησαν ο Δήμαρχος  με τον κ. Δέδε.

Ο Δήμαρχος αφού ανέλυσε ότι οι ζημιές που υπέστη ο δήμος σε όλο το οδικό  δίκτυο είναι τεράστιες και παρέδωσε φάκελο με φωτογραφίες και στοιχεία, ευχαρίστησε τον γενικό γραμματέα για την άμεση οικονομική ενίσχυση και ζήτησε και περαιτέρω βοήθεια και στήριξη για την αποκατάσταση των ζημιών αλλά και την καλύτερη αντιπλημμυρική  θωράκιση του δήμου.

Επιπλέον συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο υπουργείο και  με τους υπηρεσιακούς παράγοντες, προς τα τέλη του χρόνου, σχετικά με  τις εξελίξεις για την δημοπράτηση του αυτοκινητόδρομου Πατρών – Πύργου.

Τον δήμαρχο συνόδευαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβούλιου κ.Βασίλειος  Γκοτσόπουλος, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ  κ. Σπύρος  Τραχάνης  και ο βοηθός δημάρχου κ. Νικόλαος Οικονομόπουλος.

 

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 27.04.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 27/04/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων