Το Δημοτικό Συμβούλιο εξέλεξε το προεδρείο του και μέλη Επιτροπών

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δυτικής Αχαΐας στη σημερινή (9/1/22) του συνεδρίαση ανέδειξε νέο προεδρείο καθώς και τα μέλη του που θα μετέχουν στην Οικονομική Επιτροπή και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Πρόεδρος εξελέγη ο Βασίλης Γκοτσόπουλος (9 υπέρ, 9 λευκά, 1 άκυρο), αντιπρόεδρος ο Ηλίας Οικονομόπουλος (14 υπέρ, 5 λευκά) και γραμματέας ο Άγγελος Στεργιόπουλος (14 υπέρ, 6 λευκά).

Στην Οικονομική Επιτροπή εκτός από το Δήμαρχο που προεδρεύει και τους αντιδημάρχους Σπύρο Σταυρογιαννόπουλο και Κυριάκο Ορλώφ, εκλέχτηκαν επίσης οι Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, Θανάσης Πουλίδας, Σπύρος Τραχάνης και Άκης Μπαχράς.

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής που προεδρεύει ο αντιδήμαρχος Κυριάκος Ορλώφ και μετέχουν επίσης οι αντιδήμαρχοι Γρηγόρης Μάλλιαρης και Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, εκλέχτηκαν και οι Βασίλης Γκοτσόπουλος, Θανάσης Πουλίδας, Άκης Μπαχράς και Αλέκος Ορδίτης.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων