Στην Κοινότητα Χαϊκαλίου βρέθηκε χθες Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020 ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Σπύρος Ν. Μυλωνάς, με τους συνεργάτες του στα πλαίσια των επισκέψεών του στις κοινότητες για να συνομιλήσει με τους δημότες και να δει από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Τον Δήμαρχο συνόδευσαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Κουνάβης, η Γενική Γραμματέας του Δήμου, Νικολίτσα Σουλούκου, οι Αντιδήμαρχοι Τεχνικών Έργων, Κυριάκος Ορλώφ, Διοίκησης και Οικονομίας, Σπύρος Σταυρογιαννόπουλος, Καθαριότητας και Πρασίνου, Άγγελος Καραντζάς, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΔ, Θανάσης Πουλίδας, ο Πρόεδρος του ΟΤΑΔ, Νίκος Πετρόπουλος και η Ειδική Συνεργάτιδα του Δημάρχου Δήμητρα Νικολοπούλου. Στην συνάντηση παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Κοινότητας, Βασίλης Σαββόπουλος και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου.

Στην συνομιλία που είχε ο Δήμαρχος με τους δημότες αναφέρθηκε στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος αλλά και στον αγώνα τον οποίο έχει επιδοθεί η Δημοτική Αρχή προκειμένου να αρχίσουν να λειτουργούν οι πέντε τομείς που έχει ορίσει ως προτεραιότητα. Το νερό, η καθαριότητα, ο ηλεκτροφωτισμός, η αγροτική οδοποιία και η εξυπηρέτηση του δημότη.

«Ο αγώνας που δίνουμε είναι μεγάλος, δεν έχουμε φτάσει προφανώς στο επιθυμητό αποτέλεσμα, είμαστε όμως σε καλό δρόμο. Είμαι ικανοποιημένος από την δουλειά των συνεργατών μου. Σε ένα χρόνο από τώρα θα μπορούμε να μιλάμε σε άλλη βάση. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στον Δήμο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και θα το καταφέρουμε. Οι αξίες μας δεν έχουν αλλάξει. Με διαφάνεια, σκληρή δουλειά και αξιοσύνη υπηρετούμε μέχρι σήμερα και θα συνεχίσουμε στο μέλλον. Θέλουμε τον δημότη δίπλα μας, να διεκδικεί για τον τόπο του και να μας ενοχλεί» ανέφερε ο Δήμαρχος και συνέχισε αναφερόμενος  στις άμεσες παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στην Κοινότητα αλλά και σε όσα πρέπει να προγραμματιστούν για το μέλλον.